2777
2789
عنوان

نخندین بم😣

285 بازدید | 18 پست

سلام دوستان پس فردا شب قراره خواستگار بیاد اولین جلسه و اولین تجربه خییییلی استرس دارم اصلا نمیدونم وقتی میان چه واکنشی باید داشته باشم😐

مثلا همون اول برم جلو احوالپرسی کنم؟؟؟

خودم پذیرایی کنم یا فقط بشینم من؟؟؟

اصلا کجای سالن بشینم؟؟رو مبل تک نفره؟؟ لبخند بزنم یا جدی و معمولی باشم؟؟

نخندین بم😟کمک کنید لطفا😣

میشه شما از تجربه خودتون بگید؟؟

الان دیگه مثل قدیما نیست بیشتر دخترا همون اول میرن احوال پرسی ولی بازم نظر خانواده مهمه.اینکه خیلی مودب و باوقار باش.در موقع لزوم لبخند بزن.و تا نظرتون رو نخواستن صحبت نکنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نری پذیرایی کنیا میگن دختره حوله .تو جمع هم فقط احوال پرسی فک کن یه نفر که باهاش خیلی رو در بایستی داری مهمونته، سبک بازی خنده سوال همه اینا ممنوع وگرنه آبروی خودتو بردی اینجور جمعا فقط بزرگترا صحبت کنن شمام منتظر بمون وقتی با آقا تنها شدی حرفاتو بزن...افتاااااد؟

قبل از اینکه احساس کنید افسرده اید، یا اعتماد بنفستان ضعیف است،ابتدا مطمین شوید توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید. !،،زیگموند فروید!

رو مبل تک نفره قوز هم نکن بستگی داره ب رسمتون ولی همون اول برین سلام احوال پرسی کنین دیگه بعدش اومدن سلام کردن سخت میشه اون مال فیلماس میگن عروس خانم چایی بیار عروس یهو از زیر اوپن درمیاد😆البته خیلی خانواده ها هم تا خواستگار ب دل شون نشینه میگن دختر نیاد بیرون کار خوبی هم میکنن🤗چایی هم خودت ببر😊

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

ریلکس باش

خیلی ارایش نکن

اگه خواستگاری رسمیه از اول نباید باشی 

هروقت صدات کردن بیا

پذیرایی رو بذار به عهده برادر یا کس دیگه

من معمولا کنار پدرم میشینم چون وقتی وارد سالن میشم پدرم با اشاره کنار خودش رو بهم نشون میده😁😁😁😁😁😁😁

لبخند زدن به مهمونها نشانه ادبه

خوشرو باش

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش