the_stormy_ مدیر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 4205 عنوان خوشگلی واقعاااا مهمه | مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 120 پست دخترای خوشگل همیشه خوشبخت ترن البته اگ درکنار زیبا بودن بقیه ویژگیهاشونم ارتقا بدن مثل تحصیلات ، اخلاق و باهوش باشن و هر ادم چرتی رو انتخاب نکنن اینایی ک میگن اره من خوشگل بودم ولی خوشبخت نشدم یا چن درصد ب شانسشون بوده یا سیاست نداشتن و انتخابای چرتی داشتن از عقلشون استفاده نکردنخوشگل بودن دختر انقد مهمه که مهم نیس حتی مدرکت چیه شاغلی یا ن فقط چون خوشگلی طرف واسه بدست اوردنت هرکاری میکنه🫠ههی جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم 1404/01/25 | 12:58 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
the_stormy_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 4205 خوب عمل کن خیلی راحت با حداکثر ۳۵۰ میلیون میتونی ی چهره عالی بسازی زمینه شو ندارم عزیزم جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم
avdotya_romanovna عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 856 وا خب قطعا قبول دارم ک دارم حسرت خوشگلارد میخورم دیگ😂وگرنه اگ راه داشت منم خودمو خوشگل میکردم ولی مطمئنم که خودتونم خوشگلین👌😍
soron عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 4562 من گندمیم ولی مهم جذابیته و هماهنگ بودن اجزای صورت. سفید بودن اونقد مهم نیست گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
blxxmixtix عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 8449 بله موافق حرف شما هستممنتها کارهایی که اکثرا نیاز به تخصص زیادی نداره اینطورینمثلاا برای جذب نیروی د ... نه اتفاقا کار به تخصص زیاد داشتزبان انگلیسی باید فول میبود چون رفتم تو هلدینگ کار کنممن زبانم عالیه ولی کسایی بودن که خیلی خیلی از من بهتر بودنکلا زیبایی حرف اولو میزنه همیشه هر کی رو میبینم میگم واقعا زیباییتو اولویت بزار که مهم ترینه کاربری مال ۲ نفره🦥
robina345 عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 2519 زمینه شو ندارم عزیزم باور کن بیشتر به مهارت پزشک ربط داره تا زمینه وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱
1278f عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 1885 من دخترای خیلی زیبای باهوش دیدم چرا فکر میکنین خوشگلا خنگن؟!😐😐 من دختر بسیار زیبا دیدم پزشک مهندس ... نه نمیگم خوشگلا خنگن میگم هر خدا یه چی بهش میده یه چی دیگه ازش میگیره من هیچآدم کاملی تا حالا ندیدم که همه رو باهم داشته باشه زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌
امیلی_دیکنسون عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 12979 کاربر ویکتوریا گرلی؟ یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.
the_stormy_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 4205 ولی مطمئنم که خودتونم خوشگلین👌😍 مرسی عزیزدلم ن منم متاسفانه خیلی معمولی امحتی معمولی رو به خوشگلم نیستمفقط معمولی ام جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم
robina345 عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 2519 نه اتفاقا کار به تخصص زیاد داشتزبان انگلیسی باید فول میبود چون رفتم تو هلدینگ کار کنممن زبانم عالیه ... شاید همون حد از زبان کفاف میداده واقعا اره منکرش نمیشم ولی من تو اطرافیانم برای استخدام همچین شغلایی ندیدم اولویتشون زیبایی باشه وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱
the_stormy_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 4205 کاربر ویکتوریا گرلی؟ با منی جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم
the_stormy_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 4205 نه نمیگم خوشگلا خنگن میگم هر خدا یه چی بهش میده یه چی دیگه ازش میگیره من هیچآدم کاملی تا حالا ندیدم ... ولی من دیدم جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم
امیلی_دیکنسون عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 12979 با منی اره مثل اون حرف میزنیحسم میکنم همونی یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.
1278f عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 1885 ولی من دیدم شما که از جزئیات زندگیشون خبر ندارید شاید هزارتا مشکل داسته باشن زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌
the_stormy_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 4205 اره مثل اون حرف میزنیحسم میکنم همونی گلم من انقد ذلیلی دارم ک فرصت نکنم با چند اکانت بیام تاپیکامو نگا کنی میفهمی جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم
blxxmixtix عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 8449 ی دقیقه حالا بزار سریع بپاک یه بار تاپیک زدم گذاشتم که فکر کنم شناسایی شدمدیگه عکسه رو از تاپیک حذف کردم😂 کاربری مال ۲ نفره🦥