2777
2789
عنوان

خوشگلی واقعاااا مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 120 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا دختر خوشگل نیاز نیس ب اندازه دختر معمولی دنبال اپشن بدست اوردن باشه واس خودش. چون همینطوریش خوا ...

حرفاتون تا حد زیادی درسته ولی خوشگلی که دست خود آدم‌ها نیست کاملا از اختیار آدم خارجه… 

کاش چند نفر از کسایی ک معروف هستن و ب نظرت خیلی زیبا هستن اسم میبردی حداقل متوجه می‌شدیم دقیقا منظور ...

دختر مونیکا بلوچی واقعا قشنگه 

همین انا د ارماس قشنگه 

جوونیای آنجلینا جولی قشنگ بود 

ال فانینگ قشنگه 

آیتک سلامت  والیبالیست ایرانی، قشنگه

خیلیای دیگم بودن حضور ذهن ندارم 

اینا فقط سلبریتی ان وگرنه اطرافیان یا حتی توی اینستا خیلی دخترای خوشگل تر هم هست 

مثلا زن یه طلا فروش تو شهرمون بشدددت زیباست و بی نقص 

جوریکه بخاطر زیباییش معروف شده

یا یه دختر خیلی خیلی خوشگل تو محلمون، ک بعد ها بخاطر زیباییش بین  پولدارای شهر روش دعوا بود.یکی براش ماشین میخرید یکی خونه یکی طلا فروشی و 

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

به نظرم اگه آدم ظاهربین نباشه و هدفش ارتقا شخصی خودش باشه وارد زندگی جدید که میشه منظورم ازدواجه خونواده ای رو انتخاب میکنه و انتخاب میشه که اصلا براشون چهره ملاک نیس هر چقدر یه نفر زیبا باشه با یه اتفاق ممکنه زیباییشو از دست بده پس معیار مهمی نیس

و یه نکته برای ازدواج دختر خانواده ی سرشناس و با اصالت از زیباییش مهم تره ،دخترای زیبایی دیدم که تحصیلات هم داشتن اما چون خانوادشون خوب نبودن موقعیت ازدواج براشون پیش نیومده ،بالعکسشم  زیاد دیدم  خانواده ی سرشناس دختر خیلی معمولیشون کلی خواستگار خوب داره 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
کسی که خیلی خوشگله انقدر حواسش پرت خودش میشه که نمی تونه مسیر درست رو انتخاب کن یا نمی دونه باید به ...

من دخترای خیلی زیبای باهوش دیدم چرا فکر میکنین  خوشگلا خنگن؟!😐😐 من دختر بسیار زیبا دیدم پزشک مهندس با درامد های بالا که خونه و ماشین خریدن 

حرفاتون تا حد زیادی درسته ولی خوشگلی که دست خود آدم‌ها نیست کاملا از اختیار آدم خارجه…

وا خب قطعا قبول دارم ک دارم حسرت خوشگلارد میخورم دیگ😂وگرنه اگ راه داشت منم خودمو خوشگل میکردم

آره واقعانمیخوام از خودم تعریف کنم ( ولی میکنم😂) خیلی جاها رفتم استخدام شم صرفا به خاطر چهرم به راح ...

بله موافق حرف شما هستم

منتها کارهایی که اکثرا نیاز به تخصص زیادی نداره اینطورین

مثلاا برای جذب نیروی دندون پزشک در کلینیک 

یا استخدام پزشک زیبایی و..... اینطوری نیست چون به عینه دیدم

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

و یه نکته برای ازدواج دختر خانواده ی سرشناس و با اصالت از زیباییش مهم تره ،دخترای زیبایی دیدم که تحص ...

بله عزیزم ذکر کردم دختر خوشگلی که باقی اپشناشم تا حدودی اوکی باشن

نه یه خوشگل بی ابرو

وا خب قطعا قبول دارم ک دارم حسرت خوشگلارد میخورم دیگ😂وگرنه اگ راه داشت منم خودمو خوشگل میکردم

خوب عمل کن 

خیلی راحت با حداکثر ۳۵۰ میلیون میتونی ی چهره عالی بسازی

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱