ladysh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 4984 عنوان عروسیمون عیده 🥲🥲🥲🥲 201 بازدید | 11 پست من دوست داشتم زودتر باشه اما نمیشه بنظرتون یکسال نامزد بودن خیلی سخته؟؟؟ اونم شهرش دوره همش چتی و تلفنی اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁 1404/01/25 | 12:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
85_baran عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 3339 خوشبحالت که عروسیتون عیده منه بیچاره اصلا معلوم نیس کی بیاد بگیرتم ...🖤
ladysh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 4984 آره سخته ولی عادت میکنین میترسم عادی شیم واسه همدیگه اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁
mahiii1234 عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 3822 خوشبحالت که عروسیتون عیده منه بیچاره اصلا معلوم نیس کی بیاد بگیرتم مگه هر کی شوهر نکنه بیچارس؟
ladysh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 4984 انشاالله به سلامتی عزیزم، خوشبخت بشین 😍😍😍 ممنونم🥰😘😍 اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁
85_baran عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 3339 مگه هر کی شوهر نکنه بیچارس؟ ن هرکسی که تو یه رابطه ای که بین خودشون خیلی جدیه ولی جدی نشده باشه و از هم دور هم باشن اونم ۸ ساعت بلاتکلیف هم باشن بیچارس🫠 ...🖤
mahiii1234 عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 3822 ن هرکسی که تو یه رابطه ای که بین خودشون خیلی جدیه ولی جدی نشده باشه و از هم دور هم باشن اونم ۸ ساعت ... قبل رابطه شدن باید فکردخیلی فک کرد و تمام موقعیت ها رو سنجیداز نظر من حتی عاشق شدن هم دست خود آدمهپس الان که وارد رابطه بی سر وته شدی و معلوم نیس چه آینده ای داره باید پای عواقبش هم بشینی و سختی هاشو تحمل کنی