2777
2789
عنوان

کسایی ک پت دارن

135 بازدید | 18 پست

من طوطیام ۳ تان همو میزنن جدیدا جیغ زیاد میزن جیغای خیلی بد همسایمون کمدشو میکوبه یه جند وفت دیگم میاد احتمالا یچی بمون بگه 

واقعا نمیتونم یکیشونو بفروشم دوتارو نگه دارم دلم نمیاد اصلا هیچکدومشونو بخام بفروشم 

یا ۳ تاشونو باهم میدم بره یجا بشینم گریه کنم

ولی هم خودم دیوانه شدم هم اونا دیوانه میشن چکار کنم؟ عادیه بهاره اینطوری شدن؟ یا درست بشو نیستن

کاش گربه ای چیزی میاوردم از اول 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی دونه داشتمانقد جیغ میکشید ... رد کردم رفت ...سه تا میخوای چیکار آخه مال من ماده میخواست انگار � ...

اتفاقی ۳ تا شدن تقصیر شوهرم بود بعد من واقعا دلم نمیاد بفروشم😑ولی انگار دیگ نمیشه 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

شاید چیزی هس تو بدنشون کنه شپششاید دلشون بازی میخاد محبت میخاد پرواز میخاداونا خیلی احساسین وقتی میز ...

شپش و اینا ندارن اصلا فک کنم همین میخان بیان بیرون دیوانم کردن از وقتی بهار شده یا همو میزنن یا دارن جیغ میزنن من میرم دسشویی خونه رو میزارن رو سرشون همسایه عا آسی میشن خود من هیچی

🫂🙂سردرگم در هیاهو

بدتر میکنن

یه جنس هستن؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه نر ماده هستن اون یکیو نمیدونم چیه فکر کنم نره اونم

پس‌چشونه واقعا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اتفاقی ۳ تا شدن تقصیر شوهرم بود بعد من واقعا دلم نمیاد بفروشم😑ولی انگار دیگ نمیشه

درک نمیکنم چطور دلت نمیاد ؟؟؟

همسایه ها عاصی شدن خودتون نشدین؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

درک نمیکنم چطور دلت نمیاد ؟؟؟همسایه ها عاصی شدن خودتون نشدین؟؟

منم  دارم میگم خودمم دیوانه شدم  من عاشقشونم از بچگی بزرگشون کردم ولی نمیتونم همسابه رو دیوونه کنم بخاطر خودخواهی خودم.میخام تا وابسته تر نشدن یکاری کنم

🫂🙂سردرگم در هیاهو