2777
2789

من امسال چهارمین سالمه 

به کسی چه مربوطه 

من رشتمو دوست نداشتم بنا به هردلیلی انصراف دادم باز کنکور بدم .به بقیه چه؟

به رفتن عادت کن!تموم میشه همه بودنا💔🍂🥀           کاربری دست دونفره❤️                                             💔🧑‍🦯meet you at the graveyard 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم

ببین

وقتی میگن یکی ۵ ساله پشت کنکوره همه میگن چه بد

ولی اگه بگن یکی ۵ سال برای هدفش پشت موند و الان مثلا داره پزشکی میخونه همه میگن چه خوب چه ادم تلاشگر و قوی ای

مهم تهشه که به هدفت برسی خلاصه

ببین عزیزمن زندگی میدون مسابقه نیست که بخوای با خودت بگی از بقیه عقب افتادم!! اصلا این جمله رو قبول ندارم

چه بسا کسایی که تو سنین بالاتر وارد دانشگاه شدن موفق‌تر هم هستن ولی باتوجه به اینکه روند کنکوری بودن خیلی فرسایشی و خسته‌کنندست لطفا نه برای کسی، برای خودت هم شده یه تصمیم جدی بگیر و انشالله صدتو بزار که سال دیگه به هدفت برسی

به فکر حرف‌مردم هم نباش

بخدا من تازه وارد نیستم هی به من نگید عضویتت مبارک😭 از ۱۴۰۰اینجام، تعلیق شدم اکانت جدید زدم          بااحترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم🤝 

اگه از الان برا سال بعد میخوای بخونی ک هیچ ولی اگه امسالم قرار کنکور بدی جان جدت بشین بخون همین یکی دوماه و سال بعد خیلی سخت میشه تازه امسال ۶۰ درصد نهایی ۱۲ هست ی رشته ب درد بخور میاری ک بعدا خواستی سال بعدش دوباره کنکور بدی تعنه و نیش و کنایه بقیه رو سرت نباشه داغون میشی بخدا از حرفا بقیه میدونم حرف بقیه مهم نیست اما اونا دست از سرت بر نمی دارن

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

خیر 

به کسی ربطی نداره عزیزم

زندگی و اینده خودته 

نظر بقیه چه اهمیتی داره؟

زمانی که بالاخره به هدفت برسی و موفق هم بشی بازم مردم حرف میزنن 

پس به این مسایل اهمیت نده