2821
2789
عنوان

حس ششم بیاید

920 بازدید | 152 پست

فکرکنم دوتاپیک قبلی هست برین بخونین حدسم درست بود راجبشون تقریبا:) 

تاجایی که بتونم جواب میدم

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

پسره هدایت باهم کات کردیم دیگه بهش زنگ وپیام نمیدم چون جوابمونمیده.بنظرت به من برمیگرده یامیره بایکی ...

باکسه دیگه میره تورابطه ولی بعدش پشیمون میشه

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میشه درموردم بگی هرچی حس میکنی بگو

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

باکسه دیگه میره تورابطه ولی بعدش پشیمون میشه

عزیزم خواهش میکنم جواب منو زود بده،دوتا سوال دارم مهمه.یک اینکه هومن واقعا فوت کرده یازنده است وتومور مغزی نداشته؟دوم اینکه نتیجه تعدیل از مهریه که طرفم درخواستش کرده ب نفع ژرفم میشه یا همون قبلی باقی میمونه وبنفع من میش؟

میشه درموردم بگی هرچی حس میکنی بگو

دختره قدرت مندی هستی، یکم عجولی، مثل اسمت مهربونی، گاهی وقتاخیلی ازخداراضی هستی وخیلی وقتام حس میکنی حواسش بهت نیست حس میکنم یکمم لجبازی، به خودتم اهمیت میدی فکرکنم

دختره قدرت مندی هستی، یکم عجولی، مثل اسمت مهربونی، گاهی وقتاخیلی ازخداراضی هستی وخیلی وقتام حس میکنی ...

احساسی چی م دوسم دارع باهاش خوشبخت میشم 

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

مامان پارتنرم راجب چهرم چی گفته

حس میکنم احساس خوبی نسبت بهت نداره نه به چهرت به چیزای دیگه 

دختره قدرت مندی هستی، یکم عجولی، مثل اسمت مهربونی، گاهی وقتاخیلی ازخداراضی هستی وخیلی وقتام حس میکنی ...

عزیزم خواهش میکنم جواب منو زود بده،دوتا سوال دارم مهمه.یک اینکه هومن واقعا فوت کرده یازنده است وتومور مغزی نداشته؟دوم اینکه نتیجه تعدیل از مهریه که طرفم درخواستش کرده ب نفع ژرفم میشه یا همون قبلی باقی میمونه وبنفع من میش؟

عزیزم میشه بگی با کی ازدواج میکنم شغلش چیه

بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍