2777
2789
عنوان

خانومای جنوبی تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 132 پست
من ۳ سال قشم زندگی کردم همسرم یکی از جزایر کم سکنه کار میکرد و ندیده ها میدید😐😂😂 بله واقعیه تو قش ...

شما آدم منطقی هستی خیلی وقته میشناسمت 

این حرف از جانب شما برام جالب بود 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جن هایی که در ایران هستند یه سری جن ها ایرانین یه سری هندی یه سری عربی

خوب بعدش

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
فکر کنم هرکی اعتقاد داره براش اتفاق میافته ذهن ما چیزی رو بیشتر نشون میده که بهش اعتقاد داریم

افرین درست فهمیدی البته برای همه نه 

نمی دونم جریانشو و ترجیح میدم خیلی راجع بهش ندونم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
جن فقط تو جنوبه🙂

فرق دارن باهم تو مناطق مختلف 

تو بیابان با جنوب توی هند 

این ۳مدل هندی جنوبی و ایرانی میگن تو ایران وجود داره 

تو جنوب فرق داره با جاهای دیگه 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

خوب بعدش

خوب منظور اینکه جن های جنوب فرق دارن با بقیه جاها

بعضیا کنار چاه آبن بعضی سراغ ماهی گیرا میرن بعضیا با فلجیه بعضی سردرد و توهم 

شما آدم منطقی هستی خیلی وقته میشناسمت این حرف از جانب شما برام جالب بود

اخه تجربه جمعی دروغ نیست 

همین ساختمان که میگم خود نیروی انتظامی دستور تخلیه شو داد فگ کن با بودجه دولت ساخته شده خب ملک دولتیه 

خرابه شده افتاده بومی ها نزدیکشم نمیرن 

اینقد که پرسنل و خانواده هاشون گزارشای مشابه میدادن 

میگفتن تو محوطه ی دورش شتر بی سر میبینن😂

کلا جزایر خلیج فارس پر اسراره مخصوصا خالی یا کم سکنه هاش 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

تلویزیون مستندش هم پخش کرده بود

من ندیدم 

البته جن های ایرانی شبیه افسانست بیشتر تا واقعیت 

ولی انگار برا جنوب وجود دارن

اخه تجربه جمعی دروغ نیست همین ساختمان که میگم خود نیروی انتظامی دستور تخلیه شو داد فگ کن با بودجه دو ...

ددقیقا یکی از جن ها شتر دیوانه ای هست که خیلی بزرگه😳چه جالب 

مرسی که گفتی 

من خودم تا حالا مراسمشون شرکت نکردم ولی چند نفر و از نزدیک میشناسم که زار دارن ، اکثر اوقات عادی هستن و گاهی اوقات دچار رعشه میشن ولی وقتی که مبتلا میشن اگه توی سرت بزنن به فرد بعدی هم انتقال میدن ،،،،این چیزی هست که من شنیدم ولی تا به حال موقع رعشه ندیدمشون و مراسم بزرگشون هم شرکت نکردم ،،،در کل اهالی زار  به موسیقی و طلا خیلی اهمیت میدن ....خداییش من میترسم که باهاشون مراوده داشته باشم ،،،یه بار مامازار ( یه جورایی بزرگشون محسوب میشه )و از نزدیک دیدم فقط انرژی منفی ازش گرفتم شاید دلیلش ترسی هست که ازش داشتم 

ما جنوبی هستیم 

از سمت خوزستان

منتها من ندیدم 

البته ال اینا شنیدم

یا شنیدم میگن فلانی زار داره ولی ندیدم 

این ها رو تو مستند سمت هرمزگان دیدم 

ی دختره هست اسمش نمیدونم ولی با ی پیرزن صحبت می‌کرد ک زار داش

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~