2777
2789
عنوان

خانومای جنوبی تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 132 پست
نه والا من در طی ۳۱ سال زندگیم تو جنوب ندیدم ان شاءالله که نمی بینم خیلی معتقد نیستم ولی شنیدم فلانی ...

فکر کنم هرکی اعتقاد  داره براش اتفاق میافته 

ذهن ما چیزی رو بیشتر نشون میده که بهش اعتقاد داریم 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

عزیزم جنوب همش که اینطور نیس اصلا خیلیا اونجا روحشون هم خبر نداره فقط یک استان فکر کنم این مراسم باش ...

اره بیشتر اونایی که ماهی گیرن درگیر میشن 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم هرکی اعتقاد داره براش اتفاق میافته ذهن ما چیزی رو بیشتر نشون میده که بهش اعتقاد داریم

اسی رشته تحصلیت چیه😂بندیکت مربوط به ازمایشگاه هست 

رنگ و فلان

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
چرا برگزار میکنن منم جنوبیم ولی نمی دونم

منم عمری جنوب بودم ولی هیچ مراسمی نداشتیم و اصلا نمیدونستیم  بعدن تحقیق فهمیدم بعضی شهرها داشتن   ن کل جنوب 

اونم شهرهای بندری 

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

من ۳ سال قشم زندگی کردم 

همسرم یکی از جزایر کم سکنه کار میکرد 

و ندیده ها میدید😐😂😂

بله واقعیه تو قشم و جزایر اطرافش خیلی زیادن 

نرسیده به قشم ی اپارتمان متروکه ست قبلا سازمانی بوده واسه نیروی انتظامی اون سمت رفتی از بومی ها بپرس داستانشو میگن بهت

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

منم عمری جنوب بودم ولی هیچ مراسمی نداشتیم و اصلا نمیدونستیم بعدن تحقیق فهمیدم بعضی شهرها داشتن ن ...

دلیل برگزاریش چیه؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
جن همه جاس عزیزم چه فرق میکنه جنوب شما الانم داره هوا گرم میشه میاد سمت شمالیا😂😂

😂😂

اسی رشته تحصلیت چیه😂بندیکت مربوط به ازمایشگاه هست رنگ و فلان

حقوق 

ولی به همه چی  علاقه دارم از فلسفه و تاریخ گرفته تا ماوراالطبیعه

حقوق ولی به همه چی علاقه دارم از فلسفه و تاریخ گرفته تا ماوراالطبیعه

دمت گرم👌

دلیل برگزاریش چیه؟

میگن جن رو از بدن اون شخص در میارن 

فیلم هاش رو ببین تو نت زیاد هست 

سرکنجکاوی چند سال پیش خیلی نگاه میکردم  و خوندم الان یادم نیس 

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس