2777
2789

هی میگه شوهرت وضعش خوبه ازش عین سیما پول بگیر خرج خودت کن که خیانت نکنه.سیما رو ببین همش خارجه یاد بگیر .. تو آخرش شوهرت بهت خیانت میکنه. جای شوهرت بودم یک ثانیه نگهت نمیداشتم با این سروضع. خلاصه همش حس ناکافی بودن بهم میده اعتماد بنفسو کشته. من با 2 تا بچه سختمه خریدکنم به خودم برسم شوهرمم دیر وقت میاد.چون شیر میدم سوتین مناسب نخریدم چون زیاد نمیزنم همش مسخرم میکنه. چند سری خودش منو برده خرید که کمک بده اما لباسهایی که خودم با وسواس بخرم کجا لباسی که اون سریع انتخاب کنه و بپوشم کجا..سریع میخریم بخاطر گریه بچم .  زیاد بهم نمیان و هنوز جالب نیس و کلی هنوز کمبود دارم. خلاصه شوهرم ماشین و خونم به نامم زده و طلام دارم بازم میگه کم خرجت میکنه و باید عین فلانی باشی. بابا فلانی 30 ساله شوهر داره من 7 سال اون فقط ماهی 5 میلیارد خرج سفر خارجه. چرا من رو با اون مقایسه میکنی. دیگه از اون سیما هم بدم اومده و افسردگی گرفتم نمیخوام ببینمش. حس میکنم در حدش نیستم .. چیکارکنم. قطع رابطه هم نمیشه کرد سیریشه. و بدبختی اینجاست جدیدا از سیما که تعریف میکنه بعدش اسفند دود میکنه میگه چشمش نزنی یه وقت  

سیما وضعش خوبه! از فضل سیما این را چه حاصل؟

چرا از خودش تعریف نمی کنه؟

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

الان این ناراحتی نداره فدات شم. نشنیدی میگن کچله پز موهای دخترخالشرو میده. اینم ادمیه که از خودش چیزی نداره همش از زبون یکی دیگه و کارای یکی دیگه رو میگه تا مثلا خودی نشون بده. این ادم بیشتر دلت باید براش بسوزه... ناراحت هم نشو کمبود شخصیتی داره که اینجوریه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به اون کاری نداشته باش

تو اگه اعتماد به نفست بالا باشه کسی نمیتونه بیاره پایین

رو خودت کارکن

و اینکه سعی کن به حرفاش فکر کنی اگه جایی از حرفاش به نفعته بهش عمل کن

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

😐دوری کن از از فامیل سیما جون 🤧

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

دوبار بی محلی کنی بگی سیما زندگی خودش رو داره ماهم یادش نمیاد شما چی رسیده میایی میگی منم راضیم از زندگیم دوتا گل خدا بهم داده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

وای این دیگه کیه   زندگیتو خراب نکن 

به نظرم اون داره به زنگی شما حسادت میکنه حواست باشه 

شوهرت خیلی هم خوبه قدرشو بدون

یه کم مدیریت زمانتو بیشتر کن میتونی به همه کارت برسی  

اعصابتو به خاطر این آدما خورد نکن 

وای اسفند هم دود میکنه         

من نمیدونم شما چطوری به خودت میرسی

نمیگم هم کار این خانوم درسته

ولی سعی کن همیشه به خودت برسی لباسای خوب بپوشی تمیز مرتب با کیفیت از سر تا پات ببین برای زیبا تر شدن چیکار میشه کرد

من اگر پولدار بودم بهترین چیزارو استفاده میکردم  

نمیدونم شما کجا هستین من خودم بهترین چیزای شهرمون رو از بوشهر سرویس پیدا میکنم

شوهرت هم معلومه خسیس نیست خب چیزای خوب بپوش استفاده کن