2777
2789

این هورمون من بالاست تحت درمانم نمیدونم موهام بعد از درمان رویش مجدد داره یانه

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم
هورمون فهمیدن آندرستند نو اندرستند

خوشمزه ای 

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشمزه ای

هورمون "اندرستنِد" که گفتی، احتمالاً منظورت "اندروستندیون" (Androstenedione) هست. این یه هورمون استروئیدی‌ه که به‌عنوان پیش‌ساز تستوسترون و استروژن عمل می‌کنه.

درباره اندروستندیون:

از غدد فوق کلیه، تخمدان‌ها (در زنان) و بیضه‌ها (در مردان) ترشح می‌شه.

خودش اثر هورمونی محدودی داره ولی توی بدن به تستوسترون یا استروژن تبدیل می‌شه.

به عنوان بخشی از مسیر تولید هورمون‌های جنسی شناخته می‌شه.

کاربردها یا نکات مهم:

سطح بالای اون می‌تونه توی بعضی از بیماری‌ها مثل سندروم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS)، تومورهای آدرنال یا اختلالات هورمونی دیده بشه.

تو ورزشکارها بعضی وقت‌ها (به‌طور غیرقانونی) برای افزایش توده عضلانی از مکمل اندروستندیون استفاده می‌شه، چون باعث افزایش سطح تستوسترون می‌شه.

سؤال خیلی خوبیه. حالا بستگی داره علت ریزش مو چی بوده و اینکه درمان با اندروستندیون مستقیماً بوده یا اینکه بدن خودش این هورمون رو بیشتر ساخته.

اما یه نکته مهم اینه:

1. اندروستندیون مستقیماً برای درمان ریزش مو استفاده نمی‌شه.

بلکه چون پیش‌ساز تستوسترونه، می‌تونه سطح آندروژن‌ها (هورمون‌های مردانه مثل تستوسترون و دی‌هیدروتستوسترون یا DHT) رو بالا ببره.

در خیلی از موارد (مخصوصاً در زنان)، افزایش آندروژن‌ها خودش باعث ریزش مو می‌شه!

2. اگر ریزش مو به‌دلیل کمبود آندروژن باشه (که خیلی نادره)، ممکنه تنظیم این هورمون باعث کمک به رشد مو بشه.

ولی در اغلب موارد مثل:

آلوپسی آندروژنیک (ریزش موی ارثی)

PCOS

یا اختلالات هورمونی

افزایش اندروستندیون بدتر هم می‌تونه بکنه چون DHT (مشتق تستوسترون) به ریشه مو آسیب می‌زنه.

جمع‌بندی:

خیر، معمولاً اندروستندیون باعث رویش مجدد مو نمی‌شه؛ حتی ممکنه باعث ریزش بیشتر هم بشه.

اگه مشکل هورمونی باعث ریزش مو شده، باید درمان تنظیم هورمون انجام بشه، نه صرفاً افزایش یک هورمون خاص.

برای رشد مجدد مو معمولاً درمان‌هایی مثل ماینوکسیدیل، فیناستراید (در مردان)، یا درمان‌های هورمونی دقیق‌تر کاربرد دارن.

.