2777
2789
عنوان

یه سوال حقوقی

36 بازدید | 6 پست

بر اساس قانون مدنی اگر مال مجهول المالکی در محلی یافت شد، آن را حاکم یا همان دادستان . دادستان هم مکلف می‌باشد که مالی که دریافت نموده است را برای افراد فقیر و نیازمند صرف نماید.

حالا سوال اینه که آیا بجز دادستان میشه تحویل امام جمعه اون شهر یا ولی فقیه هم داد؟

انقدر به هدفم پیله میکنم تا بشه پروانه وکالتم✨♥️🦋⚖️ ‌ ‌ ‌ ‌ دانشجوی عدالت✨🤍

شما جنبه قانونی مسئله رو میخای یا جنبه شرعی ؟

فرقی نداره فقط میخام ببینم میشه تحویل داد یا خیر

برای تحقیق دانشگاه میخام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظور از حاکم تو  ماده ۲۸ قانون مدنی ولی فقیه که نمایندش میشه ستاد اجرایی فرمان امام الان این ارگان مسئول رسیدگی به این اموال هس

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

قانون استنادیش هم میشه ماده ۳ قانون تاسیس سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی مصوب۷۰

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

قانون استنادیش هم میشه ماده ۳ قانون تاسیس سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی مصوب۷۰

ممنونمممم🙏🏻🙏🏻♥️

فرقی نداره فقط میخام ببینم میشه تحویل داد یا خیربرای تحقیق دانشگاه میخام

بله میتونی به مجتهدی که ازش تقلید میکنی یا نمایندش در محل تحویل بدی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .