2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم پیامای الانم بهش

1638 بازدید | 69 پست

شوهرم ماموریت میره شهری که ازمون ۱۰ سالت دوره و یه هفته میمونه بعد حدود ۶ ماه پیش رفته بود و وقتی اومد من داخل پیاماش دیدم همکار هم شیفتش پیام داده که نرگس زنگ زد بهت 

شوهرمم گفته بود اره انگار اتیشش تنده باهاش بعد از شوهرم پرسیدم گفت که اره قرار بود معامله ‌کنیم دختره ام دوست دختر همون هم شیفتمه و من کلی دعوا کردم گفتم شماره دختره رو بده گفت که من یادم نیست کدوم شمارست گفتم به همکارت بگو بفدسته اونم فرستاد که همچین شماره ایی اصلا باهاش تماس نگرفته و گفت حتما با خط دیگه زنگ زده گفتم خب باشه و بگم این دوستش زنشو طلاق داده و هر روز با یه زنیه و با دوست دخترشم چند ماه پیش رفت سفر که این نرگسم نبود یعنی میگم اون زمان که شوهرم میگفت دوست دخترش نرگسه با کس دیگه ایی رفته بود سفر  خلاصه من وقتی دیدم شوهرمو‌مجبور کردم زنگ بزنه همکارش همکارشم همون حرف شوارمو زد ولی من به شوهرم گفتم همین شماره ایی که همکارت فرستاده زنگ بزن عادی حرف برن ببینم چجور باهات حرف میزنه گفت نمیکنم و زد شلوغ بازی وکتکم زد 

حالا چند روز پیش من رفتم داخل یه اکانت شوهرم داخل تلگرام دیدم چند ماه پیش عکس  سه در چهار یه زن از این ژل زده و عمل کرده ها هستش گفتم برا چی فرستاده گفت همون موقع زنگش زدم گفت اشتباه فرستادم گفتم زنگشو نشون بده گفت حالا خوابم میاد فردا میگردم‌پیدا میکنم الان سه روز گذشته هنوز پشت گوش میندازه  اینم بگم حدود ۱ سال پیشم از زنایی که خاله ان چنتا پست برا شوهرم فرستاده بود شوهرم ولی به هیچ کدوم جواب نداده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.