2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

133 بازدید | 5 پست

دیروز رفته بودم دکتر چشم پزشک 

۵۰سال و راحت داشت

توی سایت امتیازش خیلی بالا بود

مطبش شلوغ 

اومدم خونه دیدم پیام داده از تلگرام شروع کرد اول راجع به کارم حرف زدن منم تک کلمه ای جواب میدادم

رسما داشت ببخشید لاس میزد

من بلاک کردم چتم ۲طرفه پاک کردم

واقعا دختر بودن چقدر سخته حالم از خودم بهم میخوره ‌که حتی ماها یکجا نمیتونیم بریم که بهمون بد نگاه نشه!

لعنت به مردا

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

چجور شمارت داشت؟!!!

وقتی میخوای نوبت بگیری از آدم شماره میگیرن

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به بختت لگد زدی

🫤

با اون مطب شولوغ چه بیکار بوده رفته چک کرده

از همین تعجب کردم

واقعا هرثانیه دارم فحشش میدم خودمو فحش میدم

کاش میرفتم دکتر زن

تو مطب هی بهم میگفت باباجان باباجان🫤