2777
2789
اره خوبه فقط لباسات باهم ست بشن اگه تیشرت لانگ میپوشیدی قشنگ بود ،زیاد آرایش نکن و عطر و ادکلن یادت ...

تیشرت بهتره یعنی؟ خودمم بین دوتاش گیر کردم اما فکر کردم شومیز کوتاه یکم خانومانه ترهه ‌

چجوری خونه رو بپیچونم؟😃😂

من چند ماه مجازی تلفنی با یکی در ارتباط بودم خوشم اومد ازش ولی وقتی دو بار رفتم دیدنش فهمیدم چ ادم گ ...

وای من میترسم اون از من بدش بیاد 😭😂😂

ولی عصبانی شدنش‌ واقعا رو‌مخ و ترسناکه برام تنها اخلاق بدش تا الان همین بودهه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو. بدبخت میشی. دیت یعنی سرازیری خشم خدا در زندگی و افتادن در راه بی پایان آسیب روحی و جسمی غیرقابل ...

حالا این چیزای که گفتین با یک قرار ساده ۲ ساعتی فک نکنم اتفاق بیوفته ،یک تجربه ساده اجتماعی با یک پسره فوق اگه خوب نبود که بهم میزنه اگه خوب بود که فقط دارن چت میکنن

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
وای من میترسم اون از من بدش بیاد 😭😂😂ولی عصبانی شدنش‌ واقعا رو‌مخ و ترسناکه برام تنها اخلاق بدش تا ...

خب لابد مامانت یه چیزی میدونسته...

بعدشم اونی ک باید انتخاب کنه خوشش بیاد نیاد تویی نه اون

چرا از ادم عصبی خوشت اومده؟😑

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
تیشرت بهتره یعنی؟ خودمم بین دوتاش گیر کردم اما فکر کردم شومیز کوتاه یکم خانومانه ترهه ‌چجوری خونه رو ...

بنظرم هر کدوم که توش راحتی همونو بپوش ،استرس نداشته باش بگو داری میری کتابخونه بعدام با دوستت میری پارک دور زدن اگه خودت سوتی ندی کسی نمیفهمه نگران نباش

وای من میترسم اون از من بدش بیاد 😭😂😂ولی عصبانی شدنش‌ واقعا رو‌مخ و ترسناکه برام تنها اخلاق بدش تا ...

بدرک که خوشش نیاد نگران این چیزا نباش ۸۰ درصد به نظرم قرارتون خوبه میشه 

خب لابد مامانت یه چیزی میدونسته...بعدشم اونی ک باید انتخاب کنه خوشش بیاد نیاد تویی نه اون چرا از ادم ...

آخه یسری اخلاقای دیگه ش میچربه به عصبانیتش‌ 

دیروزم تقصیر خودم بودا . تو یه حرکت بچگانه تلفنو‌ روش قطع کردم اینم حرصی شد🥲

نرو. بدبخت میشی. دیت یعنی سرازیری خشم خدا در زندگی و افتادن در راه بی پایان آسیب روحی و جسمی غیرقابل ...

ینی دلم میخاد ریز ریزت کنم 🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🤔

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
پس صددرصد میگم نرو الان وقت این چیزا نیست

سنش زیاد کم نیست در حد معاشرت بخواد با یک پسر حرف بزنه و بیرون بره قرار نیست که خاصی بکنن فقط میخوان حرف بزنن

2790
2778
2791
2779
2792