2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلمممم فدات بشم همینکه اومدی این سوال و پرسیدی یعنی دوستت نداره البته بستگی داره شاید به شوخی گف ...

نه عزیزم  خودم میدونم دوستم نداره چند بار بهم خیانت کرده خودم چند بار مچشو گرفتم وقتی این حرفو زد دلم گرفت 😭 ناراحت شدم حس کردم اضافیم حیف که دوستش دارم لیاقت نداره ولی همین روزا برای همیشه ولش میکنم

کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

نه عزیزم خودم میدونم دوستم نداره چند بار بهم خیانت کرده خودم چند بار مچشو گرفتم وقتی این حرفو زد دل ...

اره عزیزدلم بلاخره یه روز برای همیشه رهاش می‌کنی ، هیچوقت فکر نکن اضافه هستی نزار کسی باعث بشه حس کنی کافی نیستی تو ارزشت خیلی بالاعه و مطمئن باش بهترینا تو راهن اشکال نداره اگه میخای گریه کن و ناراحت باش اما اجازه نده زیاد طول بکشه به خودت زمان بده حتما و اگه جدا شدی ازش دیگه هیچوقت سمتش برنگرد 🤍🌸

درد تموم نمیشه یاد بگیر باهاش زندگی کنی 

اره عزیزدلم بلاخره یه روز برای همیشه رهاش می‌کنی ، هیچوقت فکر نکن اضافه هستی نزار کسی باعث بشه حس کن ...

اره عزیزم اگه ولش کردم  دیگه هیچوقت سمتش نمی‌رم آدم درستی نیست واسه من 

اگه میخواید در این دنیا همیشه آرامش و شادی داشته باشید هیچ وقت خودتونو وابسته به کسی نکنید...

اره نباید وابستش میشدم اشتباه کردم و پشیمونم خدا کنه بتونم فراموشش کنم برای همیشه