2777
2789
عنوان

لجبازی واسه آب خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 28 پست
همه چی رو پرت می کنه بعدش دوباره می گه آب می خوام می دونم تشنه اس ولی چرا اینجوری نی کته

خوب اگه یبار پرت کرد و دوباره گفت آب دیگه بهش نده.بهش بگو تو که گفتی آب نمیخوای.ببین چیکار میکنه.راستی ممکنه بچه گشنش باشه.یه تیکه نون بهش بده ببین میخوره.یا حریره از شب قبل آماده کن هر وقت بیدار شد بهش بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب اگه یبار پرت کرد و دوباره گفت آب دیگه بهش نده.بهش بگو تو که گفتی آب نمیخوای.ببین چیکار میکنه.راس ...

بهش همه چی دادم همه رو می ریزه وسط رختخواب بازم می گه آب می خوام 

برای من سه سالش بعد شیر عادت کرد به آب.  من تو لیوان نمیدادم هنوز هم نمیدم تو شیشه با سری آب میوه خوری خوشش می امد میخورد ولی این عادت سرش موند شبها چند بار پا میشه آب میخوره.  نگران لجبازی و گریش نباش تا چند وقت همینه بهانه می می داره من دخترم بد گرفتنش هنوز می می به دست میخوابه بهش آرامش میده الان هم که از مهد میاد لباس در نیامده یه دست به می می میزنه میگه دلم تنگ میشه براش. 

چند شب حسابی قبل خواب خستش کن بهش ماست و دوغ بده بخوره تا صبح تخت میخوابه عادت از سرش میافته . 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

با چه روشی از شیر گرفتیش ؟

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
چسب زخم زدم به سینم یهو از شیر گرفتمش شاید چون یهویی گرفتمش اینجوری شده نمی دونم خدا شاید اشتباه از ...

پس درست حدس زدم . بچه به سینه ی مادر وابستگی عاطفی داره . ناگهانی جداشدن براش یه شوکه .  الانم قبل خواب خستش کن که یکسره بخوابه . چند شب بخاطر خستگی بیدار نشه عادتش ترک میشه

پس درست حدس زدم . بچه به سینه ی مادر وابستگی عاطفی داره . ناگهانی جداشدن براش یه شوکه .  الانم ...

اره عزیزم باشه همین کارایی رو که گفتی می کنم فقط قبل خواب دو تا سینه هامو بغل می کنه اینقده باهاشون ور می ره تا بخوابه بد جوری چسبیده بهسون اینو چی کار کنم به نظرت یعنی ادامه بده

اره عزیزم باشه همین کارایی رو که گفتی می کنم فقط قبل خواب دو تا سینه هامو بغل می کنه اینقده باهاشون ...

اشکال نداره باهاش برخورد نکن مستقیمم نگو نکن . اگر میتونیی کم کم حواسشو پرت کن یا به مرور موقع خواب دستشو با اسباب بازی ای چیزی درگیر کن تا کم کم ترک کنه .