2777
2789

مثلا ت عروسیشون خواهر داماد یا خواهر عروس بودم🥲

یه لذت خاصی داره

همیشه وقتی خواهر یا برادر دوستام ازدواج میکنن و میبینم انقدر ذوق دارن منم حسرت میخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله داشتن خواهر و برادر نعمته ،دیروز مادرم عمل داشتن و نیاز به مراقبت دائم دو هفته ای دارن ما چهار تا خواهریم نوبتی کنارشونیم‌،اگه تک فرزند بودیم خیلی سخت می شد 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بیا خواهر برادر من مال تو ی چیزی هم میزارم روشون

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

🤣🤣مال منم هستن بزار روش

ای بابا 

بزار ببینم اسی قبول میکنه اینارو برداره یا ن 😅😅😅

بعد بیارشون 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من موندم اون خواهر برداریی که به درد هم میخورن کیان؟

بخدا 

صد رحمت ب شمر و یزید 

شمر و یزید تکلیفشون مشخص بود و رفت وآمد نمیکردن با امام حسین ولی اینا متاسفانه رفت وآمد میکنن کاراشونو میدن بهت انجام بدی پرستاری بچه هاشونو بکنی بچه هاشونو درس بدی آخر سر هم خنجر به پشت هم میزنن 

خدابسر شاهده حاضر بودم  پشت سرم حرف بزنن ولی اینکارارو نکنن😔

کاش من خواهر داشتم دو سال بزرگتر از خودم، برادر دارم ولی خواهر نه، خیلی احساس تنهایی میکنم گاهی

دختر من همیشه میگفت برام خواهر بیار خیلی دوس دارم خواهر داشته باشم الان که خواهر داره میگه اشتباه کردم کاش تک دختر بودم