2777
2789
عنوان

ایلتس

62 بازدید | 9 پست

بچه ها فک کنین فعلا قصد مهاجرت ندارین اما براتون مهمه زبان خوب بلد باشین و اینکه تابستون ها   فقط وقت کنین بخونین براش و بقیه سالو نمیتونین جدید بخونین به خاطر سرکار و دانشگاه قبلی ها باید مرور کنین به این ترتیب  چند سال طول میکشه تمومش کنی ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. من همین کار رو میکنم یعنی قصد مهاجرت ندارم اما یاد میگیرم

اما زبان طوریه که فقط تابستون بخونید و بقیه سال رو نخونید مطالبی هم که خوندید یادتون میره

شده روزی ده دقیقه یه مرور بکنید.

چقدر طول کشیدنش بستگی به نوع خوندنتون داره

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

اگه زبانت ضعیفه (مبتدی)، با همین مدل تابستونا بخونی و سال بقیه رو مرور کنی، حدود ۲-۳ سال طول می‌کشه آیلتس رو جمع کنی.  

اگه متوسطی، ۱.۵ تا ۲ سال جواب میده.  

اگه سطحت بالاست (پیشرفته)، کمتر از یه سال هم کافیه.  

کلیدش اینه تو تابستونا فشرده بخونی (روزانه چند ساعت)، بقیه سال فقط مرور کنی که یادت نره. منابع خوب و برنامه‌ریزی دقیق هم خیلی مهمه!

حداقل ۲ سال نیازه واسه ازمونش

ممنونم عزیزم روزی دو سه ساعت کافیه ؟ بعدم این دو سال منظورتون 6 ماهه ؟ چون گفتم فقط تابستونا میتونم جدید بخونم میبخشید وقتتون رو میگیرم چون اطلاعاتی ندارم ولی میبینم مدرک به درد بخوریه دوست دارم داشته باشم 

اگه زبانت ضعیفه (مبتدی)، با همین مدل تابستونا بخونی و سال بقیه رو مرور کنی، حدود ۲-۳ سال طول می‌کشه ...

چند ساعت خوبه عزیزم ؟ سه ساعت کمه ؟ اره زبانم ضعیفه در حد مدرسه بلدم 

چند ساعت خوبه عزیزم ؟ سه ساعت کمه ؟ اره زبانم ضعیفه در حد مدرسه بلدم

اگه زبانت ضعیفه و تازه می‌خوای شروع کنی، روزی ۳ ساعت خوبه، ولی باید منظم باشی. اینجوری تقسیم کن:  

گرامر و ریدینگ یه ساعت گرامر بخون (مثلاً کتاب Grammar in Use) و متن‌های ساده بخون.  
لغت: یه ساعت روی لغت‌های کاربردی کار کن، مثل لیست *Oxford 3000 Words*، از فلش‌کارت یا اپ استفاده کن.  
لیسنینگ و اسپیکینگ: یه ساعت پادکست یا ویدیو گوش کن (مثل *BBC Learning English*) و با خودت تمرین حرف زدن کن.  

هر روز بخون، و ثبات خیلی مهمه. اینجوری تو هر تابستون یه سطح می‌ری بالا.