2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

حالا یکی بخواد معرف ازدواج براش پیدا بشه کلی بد و بیراه میگن کلی هم برچسب بهش میزنن و امل و اینا خطاب میکنن اسمشو عوض کردند بلایندیت لامصب باکلاس شد دیگه کسی ایراد نمیگیره

خطاب به همه کسایی که برای معرف اخ و پیف راه میندازن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ی توضیح برای دهه شصتی ها هم بده

یه چنل تو تلگرام 

میگی میخام بلایند دیت شرکت کنم 

قد و اسم و عکس میدی 

بر اساس چهره و قد خودت یه کیس انتخاب میکنن 

یه گروه میزنن تلگرام 

ادمینع ازتون سوال میپرسع 

قبل این سوالات شما عکس همو نمی‌بینید 

آخر سر عکس می‌فرستین اگه از هم خوشتون اومد بیشتر باهم آشنا میشید

تا خُدا بود پناهت،چه خطر بود زِ راهت؟

حالا یکی بخواد معرف ازدواج براش پیدا بشه کلی بد و بیراه میگن کلی هم برچسب بهش میزنن و امل و اینا خطا ...

نه معرف ازدواج از نظر من خیلی خوبه 

اینم یجورایی مثل اونه اما اسمش جدیده😂

تا خُدا بود پناهت،چه خطر بود زِ راهت؟

نه معرف ازدواج از نظر من خیلی خوبه اینم یجورایی مثل اونه اما اسمش جدیده😂

آره از نظر منم خیلی خوبه من مجرد که بودم خیلی دوست داشتم کسی معرفم باشه ولی متاسفانه کسی نبود

یه کانال معتبر دارم برای معرف ازدواج که شبکه دو هم اومد خانومه مجوز دار هستن و فقط ازدواج دائم معرفی میکنن نه از این الکیا

بعد تاپیک زدم برای دخترای مجرد که آی دی ادمین بدم تاپیکمو ترکوندن

تو تاپیکهای دیگران هم پیام گذاشتم فقط به قصد کمک، بهم کلی حرف های توهین آمیز زدن گفتن کانال خودتو داری تبلیغ میکنی و این چیزا مگه هنوزم هست و چه کاریه و از این استیکر خنده های مسخره گذاشتن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️