2777
2789
عنوان

خرید طلا یا زمین در این شرایط

188 بازدید | 8 پست

....

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 
هردوش توی دوسال اینده سوده اگه لازم نداری...‌ملک بیشتر چون چند ساله رکوده...

آپارتمان یا زمین جای رو به پیشرفت

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آپارتمان یا زمین جای رو به پیشرفت

زمین رشد بیشتری داره من زمین زیاد میخرم تا ده پونزده سال اینده هم لازم ندارم الان بعضیاشونو ک هفت هشت سال پیش خریدم بیست برابر شدن....

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....

زمین رشد بیشتری داره من زمین زیاد میخرم تا ده پونزده سال اینده هم لازم ندارم الان بعضیاشونو ک هفت هش ...

ممنون نظر خودمم روی زمین ولی اگه خریدم دیگه پول برا ساختش ندارم 

ممنون نظر خودمم روی زمین ولی اگه خریدم دیگه پول برا ساختش ندارم

همونجوری ام بمونه نه گم میشه نه کم میشه بزار باشه تا وقتی پول گیرتون بیاد هرچی دوروبر زمین ساخت و ساز بیشتری باشه زمین شما قیمت بالاتری بخودش میگیره یعنی هرچی خودتون بگید میارزه به قول پدرم زمین مرده یعنی تورو بلندت میکنه ولی باید زمان بزاری...

حداقل چقدری نیازه؟؟

هرچی داشته باشی توی هر شهری زمین از متری یه تومن هست تا متری خداتومن بستگی ب پولت داره هرچی داشتی میتونی بخری ولی خب مثلا صد دویست میلیون کمش...