h_e_l مدیر عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 3709 عنوان حس ششم بیا🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 84 پست لطفاااا ننم جانی کن بزار برو.....💔😏بده شش 1404/01/24 | 23:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیندان عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 2253 دیگ شدالبته میومدیم جلو ولی دوتاییمون بد رفتار میکردیمالان میترسم برم ردم کنهحس شما چیه؟ درسته درک میکنم و این کاملا عادیه بهش پیام بده اول از طرز برخورد پیام اولش متوجه میشی همه چیزوپیام که دادی بهم بگو گلم تا دوباره ببینم چی گفته بگم چیه تو فکرش شدم تو زیباییش غرق🥹🎀. حساب کاربری دونفره اس.
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8630 درسته درک میکنم و این کاملا عادیه بهش پیام بده اول از طرز برخورد پیام اولش متوجه میشی همه چیزوپیام ک ... چطور با همسر ایندم اشنا میشم ؟ زمانش کی هست ؟میتونی از ماه تولدش یا حروف اسمش بگی ؟ .
لیندان عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 2253 چطور با همسر ایندم اشنا میشم ؟ زمانش کی هست ؟میتونی از ماه تولدش یا حروف اسمش بگی ؟ از طریق خانواده تون تا زیر ۵ ماه دیگه ، به مدت فکر میکنم هفت هشت ماه باهم دوستین و بعد بهم میرسینس م الف ب ی پ ت ح اینا حروف اسمشماه تولدو نمیتونم دقیق بگم شدم تو زیباییش غرق🥹🎀. حساب کاربری دونفره اس.
فاطمه_f عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 10532 ادم خوبی هست شاید مناسب ازدواج نباشه.برای الان البته ببخشید میشه بگید حستون نسبت به آیندم چیه ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن. یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8630 از طریق خانواده تون تا زیر ۵ ماه دیگه ، به مدت فکر میکنم هفت هشت ماه باهم دوستین و بعد بهم میرسینس م ... یعنی اشناست ؟ از ظاهرش میشه بگی و اخلاقش؟دبیری میرم یا اموزش ابتدایی ؟ .
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8630 از طریق خانواده تون تا زیر ۵ ماه دیگه ، به مدت فکر میکنم هفت هشت ماه باهم دوستین و بعد بهم میرسینس م ... یعنی اشناست ؟ از ظاهرش میشه بگی و اخلاقش؟دبیری میرم یا اموزش ابتدایی ؟ .
1sara1 عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 2426 بپرس دوباره گلم ویژگیام؟و اینکه دانشگاه حقوق دولتی قبول میشم یا نه؟🙏🙏 غم و اندوه...
سیله عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 6907 بگو کی ازدواج میکنم نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری
razia عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 5533 رابطه ای که توش دعوا نباشه اصن رابطه به حساب نمیادما در ۷ روز هفته ۸روزشو قهریم ودعوا میکنیم😀🤣😂👌 ... همینو بگو ما هم یک هفته قهر و دعوا داریم دو روزش رو خوبیم و حرفای عاشقانه میگیم😂😁 چه غریب ماندی ای دل🖤
لیندان عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 2253 همینو بگو ما هم یک هفته قهر و دعوا داریم دو روزش رو خوبیم و حرفای عاشقانه میگیم😂😁 رابطه،سالم همینه🤣😁❤ شدم تو زیباییش غرق🥹🎀. حساب کاربری دونفره اس.