2777
2789
عزیزم منم میگی؟برمیگرده یا فراموشم کردهاگ پیش قدم شم ردم میکنهاصلا دوسم داره؟

اره دوستت داره ولی نزار دیر بشه چون دیر بشه آدما از همدیگه دل سرد میشن قطعا پیش قدم شو

من ۵ روز بارلم قهربودم دیدن خبری ازش نشد پیش قدم شدم چون دوسش داشتم الانم مثل قبلیم باهم

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا زوده ؟ چه زمانی پیشنهاد میده بهم ؟سنتی یا دوستی؟

چون آدم اشتباهی نباشه بهت گفتم سر بسته بهت میگم گلم 

مواظب آدمای دورت باش.

سنتی ازدواج نمیکنی 

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

خیلی خوبی تو اونم دوستت داره قطعا ؛برای فکر کردن به ازدواج با اون شخص یکمی زوده ولی اگه خدا بخاد بله

سلام میشه منم بگید ؟

میشه بگی میرم تهران امسال ؟

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

حدودا ۵ ۶ ماهی میگذرهبنظرتون دیر نیست؟قبولم میکنه؟

چرا گذاشتی دیر بشه اصلا؟؟؟؟

برو ،و از حست بهش بگو تلفنی باشه بهتره سعی کن چت نباشه

بگو چقد دوسش داری 

یعنی ادم خوبی نیست ؟ یعنی باهاش ازدواج ندارم ؟

ادم خوبی هست شاید مناسب ازدواج نباشه.

برای الان البته

چرا گذاشتی دیر بشه اصلا؟؟؟؟برو ،و از حست بهش بگو تلفنی باشه بهتره سعی کن چت نباشهبگو چقد دوسش داری

دیگ شد

البته میومدیم جلو ولی دوتاییمون بد رفتار میکردیم

الان میترسم برم ردم کنه

حس شما چیه؟

۲۰

دانشجوبوده یه مدت باهاش دوست میشی ولی بعد یه مدت کوتاهی بهم میرسین

فکر میکنم ۲۱ یا ۲۲ باشه تازه تحصیلش تموم شده شغلشم

مربوط به مهندسی ساختمون وساخت وساز