2777
2789
کسی تو زندگیشه؟حروف اسمش؟

قبلا بوده حروف اسمو نمیتونم دقیق بگم ولی چهارتا،میگم یدونه درمیاد درست

A P S H

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرش من چجور دختریم باهاش خوشبخت میشم درمورد آینده مون چی حس می‌کنی

تورو یه دختر مظلوم و شیطون میبینه و تکی براش

بله خوشبخت میشین ،آینده ی بسیار خوب هم در پیش دارین

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

حسی بهم داره؟

بله حس داره اگر که توهم حس داری پس باید پیش قدم بشی،چون نمیتونه بهت بگه روراست

تورو یه دختر مظلوم و شیطون میبینه و تکی براشبله خوشبخت میشین ،آینده ی بسیار خوب هم در پیش دارین

مرسی عزیزم 😊 🤗 

به نظرت با خانواده ش زندگی میکنم یا جدا 

کی همو میبینیم 

چه غریب ماندی ای دل🖤

در مورد شخصیتش چی حس می کنین؟

یه مرد خونواده دار نسبتا مذهبی غیرتی و یکمم بد اخلاق وتند حرف میزنه

مرسی عزیزم 😊 🤗 به نظرت با خانواده ش زندگی میکنم یا جدا کی همو میبینیم

جدا زندگی می‌کنید.

یه مدت کوتاه

بگو

مهران چرا کات کرد؟

پشیمون نیست؟

دلش تنگ هست؛؟؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺