2777
2789
عنوان

چله گروهی

48 بازدید | 13 پست

دوستان اگر کسی میخواد چله حدیث کسا و یاسین  برداریم باهم درخواست دوستی بدید لینک ارسال کنم براتون

تنهایی نمیتونم ادامه بدم ۴۰ روز .. شاید با ی گروه و همراهی هم شد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدایا! بر محمّد و آلش درود فرست و ما را از خشنودترین کسانی قرار ده که ماه نو بر آنان طلوع کرده و از پاکیزه‌ترین کسانی که به آن نگاه کرده و خوشبخت‌ترین کسانی که در آن به انجام هرگونه عبادت، از واجب و مستحب برخاسته‌اند؛ و ما را در این ماه به توبه موفّق کن و از گناه حفظ فرما و از دست زدن به معصیتت، نگاه دار

منزه است خداى كه چگونه شگفت تدبيرى!!!!!🤔 در كار آفرينش تو كرد و لطف و زيبايى صنع خويش را نمودار ساخت تو را كليد قفل بسته زمان و ظهورت را هر ماه نو براى تاريخ و تعيين حادثه نو قرار داد

كه درود بر محمد و آلش فرستد و تو را ماه با بركتى بر ما قرار دهد كه آن بركت را روزگاران محو نگرداند و پاكى از آلايش عطا كند كه ديگر هرگز آن را گناهان به پليدى نيالايد

ماه ايمنى از آفات و سلامتى از زشتى و سيئات گرداند ماه سعد و سعادت بى ‏هيچ نحوست ماه ميمنت و مسرت بى‏ هيچ رنج و زحمت مقرر فرمايد!

(خدایا تو نمیزاری به گناها آلوده شه این ماه نازنینمون میدونم) اگرنه تا الان موفق شده بودن !😇

پروردگارا بر محمد و آلش درود فرست و ما را از بهترين كسان كه ماه بر آنها طلوع مى‏ كند و نيكوتر مردمان كه به ماه مى نگرند!!!!!!🤔🤔🤔 قرار ده و سعادتمندتر كسى كه تو را در اين ماه پرستش مى ‏كند گردان