2777
2789

مژه کارم خودم 

یه سالنی مژه کار میخواد

بهم گفته. لطفاً رزومه و مشخصات ارسال کن 

رزومه چی باید بگم ینی چی ؟

عاشق امام حسین♥️🫀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سن مجرد متاهلینمونه کارکجاکار کردیچند سال سابقه کار

این کارو باید بگم درسته .؟

بعد یه مشکلی هست من 17سالمع نامزد عقدی داشتم الان دارم جدا میشم بخاطر کثافت بازیاش.... توی رزومه باید بگم متاهل یا مجرد 

عاشق امام حسین♥️🫀

این کارو باید بگم درسته .؟بعد یه مشکلی هست من 17سالمع نامزد عقدی داشتم الان دارم جدا میشم بخاطر کثاف ...

در مورد مجرد بودن یا متاهل بودن چیزی نگو حضوری سوال کرد بگو مجرد اون که شناسنامه تو نگاه نمی کنه از اول زندگی تو برای هر کسی توضیح نده .

در مورد مجرد بودن یا متاهل بودن چیزی نگو حضوری سوال کرد بگو مجرد اون که شناسنامه تو نگاه نمی کنه از ...

شاید نگاه کنه بهتره بگه متاهل 

اگر کپی شناسنامه خواست دروغ هم نگفته 

و پروسه جدایی هم زمان بر هست دیگه 

بعدا ازش شناسنامه نمیخواد

شاید نگاه کنه بهتره بگه متاهل اگر کپی شناسنامه خواست دروغ هم نگفته و پروسه جدایی هم زمان بر هست دیگه ...

من خودم تو سالن کار کردم یا کارت ملی میخوان یا سفته دلیل اینکه می پرسند مجردی یا نه چون از اول دوست ندارند به بهانه ی شوهر و بچه کار رو بپیچونی وگرنه دلیل دیگه ای نداره