2777
2789
عنوان

هی دخترررر من

124 بازدید | 18 پست

دختر من این ۴ سال یه ذره حسم بهت عوض نشده 

بهت قول میدم تو آخرین چیز مورد علاقم باشی که دستی دستی از دستش میدم 💔

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

الان تو کدومی ؟

داداشه یا آبجیه؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

الان تو کدومی ؟داداشه یا آبجیه؟

هر تاپیکی میزنم به بحث اصلی توجه نمیشه.

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر تاپیکی میزنم به بحث اصلی توجه نمیشه.

خب میخوام بدونم الان دختری یا پسر 

بحث اصلی چیه ؟

سیم کارت نداری برات بخرم با اکانت خودت بیا که به بحث اصلی توجه بشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

شما چرا اینطور برخورد میکنی باهاش خب شاید مشکلی داره

چجور برخورد کردم 

یه سوال پرسیدم 

برای چی از دستش بدی🥲 اگه دو طرفست علاقتون درستش کنین

نه یه طرفه بود 

نمیدونم سر چی ؛ نصفش بخاطر اینکه یه طرفه بود؛ نصفش چون اخلاقمون به هم نمی‌خورد؛ نصفش هم سر یه دختر 

نه یه طرفه بود نمیدونم سر چی ؛ نصفش بخاطر اینکه یه طرفه بود؛ نصفش چون اخلاقمون به هم نمی‌خورد؛ نصفش ...

بازم اگه میتونی درستش کن حتما ولی شاید اونم علاقه مند باشه بهت اما مطمئن نباشه

اگه پای یکی دیگه وسط بود دست بکش..

انگار طلب داری یعنی چی سیمکارت نداری بخرم برات

والا خب هرکی تو این سایت میخواد دروغ بگه میکه اکانت دست چند نفره یعنی یه شماره انقد سخته اونم الان که سیم کارت محانی پره

والا خب هرکی تو این سایت میخواد دروغ بگه میکه اکانت دست چند نفره یعنی یه شماره انقد سخته اونم الان ک ...

چی بگم خواهر من که برام فرق نمیکنه که کی فکر میکنه دروغ میگم کی فکر میکنه راست حرفمو میزنم سبک بشم همین

چی بگم خواهر من که برام فرق نمیکنه که کی فکر میکنه دروغ میگم کی فکر میکنه راست حرفمو میزنم سبک بشم ه ...

خب یه سوال پرسیدم جواب میدادی این همه بحث هم نداشت