2777
2789

اولش فکر کردم داری آهنگ میخونی😂😂😂

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

عزیزم من اسکراب اسکالپ انجام میدم واقعاموثره یعنی خودم برای مراجعه کننده انجام میدم

اول آزمایش بگیر تیروئید ،ذخیره اهن ،تنبلی تخمدان کلاه‌قرمزی و...... مثلاتیروئید چربی کف سرروبالامیبره موجب ریزش میشه حتما حتما جلسات اسکراب اسکالپ روبرو ۹۰درصد مشکلات موازکف سرهست  بعدبهت میگن چیااستفاده کنی شامپو.. 

رنگ ولایتhaircolorist

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش فکر کردم داری آهنگ میخونی😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣آهنگ کجا بود .... هر بار دست می کشم به موهام یک مشت مو تو دستامه دو دقیقه بعد همون قدر مو میریزه وحشتناکه واقعا نگرانم 

عزیزم من اسکراب اسکالپ انجام میدم واقعاموثره یعنی خودم برای مراجعه کننده انجام میدماول آزمایش بگیر ت ...

عه مگر به تیرویید هم مربوطه ؟ حتما میرم مرسی 

عزیزم من اسکراب اسکالپ انجام میدم واقعاموثره یعنی خودم برای مراجعه کننده انجام میدماول آزمایش بگیر ت ...

اسکراپ  چی ه دقیقا ؟ حدود هزینه هاش چقدره ؟

🤣🤣🤣🤣🤣آهنگ کجا بود .... هر بار دست می کشم به موهام یک مشت مو تو دستامه دو دقیقه بعد همون قدر مو ...

حتما برو دکتر 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏