نااازنییین مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 70 عنوان دلپیچه شکم 50 بازدید | 5 پست ببخشید بی ادبیه ولی وقتی شماره ۲ دارم ب شدت دلپیچه میگیرم جوری درد میکنه شکمم که تا برسم دسشویی ۱۰۰ بار میمیرم و زنده میشم وای ب حالم اگ جایی باشم ک دسشویی نباشه میمیرم واقا مدفومم بعضی موقه ها اسهال و خیلی وقت شله 1404/01/24 | 22:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نااازنییین مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 70 کسی هست که مثل من باشه؟درمانش چیه؟دکتر رفتم کلونوسکوپی شدم گفتم هیچیت نیس فقد سندروم روده تحریک پذیر داری ک درمان نداره
_رونیکا_ عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 1628 برو داروخونه قرص مخصوص داره درحالت ساخت آنچه فراموش کرده بودمش ^^ به سوی بیکران و شاید فراتر از آن⚡ «۵»
نااازنییین مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 70 برو داروخونه قرص مخصوص داره دکتر قرص داده بود ولی خب تا اخر عمر ک نمیتونم با قرص بمونم میگم ینی اگ رژیم غذایی ممنوعه یا مفید بگین اگه اطلاع دارین
_رونیکا_ عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 1628 دکتر قرص داده بود ولی خب تا اخر عمر ک نمیتونم با قرص بمونم میگم ینی اگ رژیم غذایی ممنوعه یا مفید بگی ... ماست و پونه بخور سریع خوب میشیماست باکتری های معدتو میکشهمن چندوقت پیش همینطور شدم خودمو بستم ب ماست و پونه درحالت ساخت آنچه فراموش کرده بودمش ^^ به سوی بیکران و شاید فراتر از آن⚡ «۵»
نااازنییین مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 70 ماست و پونه بخور سریع خوب میشیماست باکتری های معدتو میکشهمن چندوقت پیش همینطور شدم خودمو بستم ب ماست ... حتمااا امتحان میکنم