2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣هیچی مست شدمهبعضی وقتا دلم تنگ میشه اسکل میشم و گرنه خیلی وقته از فکرش اومدم بیرون

از اوسکلی بیا بیرون....اون شوهرنمیشه برات دخترخوب...از اون بهتر فراوونه....باهرکی خواسی ازدواج کنی اول اخلاق بعد شغل 

معلومه اصلا قصد برگشت نداری😂

ولی خب مثلا استوریش جواب بده 

پستش لایک کن براش کامنت بزار 

یا مثلا برو تقویم ببین چه روزی نزدیکه براش اون روز تبریک بگو

😁 تا آموزش های دیگر خدای بزرگ رو به شما میسپارم

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت

فرض کن حالشم پرسیدی گفت خوبم ممنون

بریزید دور این روابط مبهم بی پایانو

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

معلومه اصلا قصد برگشت نداری😂ولی خب مثلا استوریش جواب بده پستش لایک کن براش کامنت بزار یا مثلا برو ت ...

اره عزیزم واقعا نمیخوام پست های بالاترم دربارش گفتم چرا ببین من حق دارم یا نه

دیشب به بهونه اینکه خوابشو دیدم پیام دادم ولی و اون فقط کفت باشه و اینا حتی دیگه نپرسید چه خوابی دیدی یا بحثو ادامه بده 😑ارزش نداره

فرض کن حالشم پرسیدی گفت خوبم ممنونبریزید دور این روابط مبهم بی پایانو

پست های بالاترم دربارش گفتم چرا ببین من حق دارم یا نه

دیشب به بهونه اینکه خوابشو دیدم پیام دادم ولی و اون فقط کفت باشه و اینا حتی دیگه نپرسید چه خوابی دیدی یا بحثو ادامه بده 😑ارزش نداره

😑 وقتی قصد برگشت نداری چه کاریه پیام دادن بهش 😑

بگو به حرمت نون و نمکی که با هم خوردیم و آشنایی که داشتیم اومدم حالتو بپرسم ما که غریبه نیستیم نمیشه حال همو بپرسیم ؟

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

اره عزیزم واقعا نمیخوام پست های بالاترم دربارش گفتم چرا ببین من حق دارم یا نهدیشب به بهونه اینکه خوا ...

نفرین عامون بر او 

وای من انقدر بدم میاد از اینا که سرد پیام میدن یا در باشه آره جواب میدن 

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت