2777
2789
عنوان

کادو روز معلم

2951 بازدید | 106 پست

چی میدین ی نماینده خودشیرین کلاس داره مردمم میندازه تو رودرواسی مندلم نمیخاد پول بدم چرا بعضی‌ها نمی‌فهمند نباید مردم بندازند تو رودرواسی وقتی طرف مجبوری پول بده و راضی نباشه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

معلم برای اینکه ی مداد بده ب بچه هامون مثلا جایزه ازمون پول میگیره اگه راست میگن اونا هم روز دانش آموز هدیه بده ب بچه هامون

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندمه

دوم دبستان

عزيزم نه گفتن رو هم ياد بگيرين هم به بچه هاتون ياد بدينخيلي مهمه

تو گروه شاد میگن وقتی همه میدن آدم ی جوریه ک بخاد هی ساز مخالف بزنه 

کی هست حالا

از الان شروع کردن پول گرفتن

خدا حفظش کنه منظورم بود روز معلم چندمه ماهه

مرسی عزیزم 12اردیبهشت

بگو خبدرضمن مبلغ کم بذارید که به کسی فشار نیاد

اصلا دلم نمیخاد کم هم بدم چون میتونم چیزی ک بچم دوست داره بخرم براش

تو گروه شاد میگن وقتی همه میدن آدم ی جوریه ک بخاد هی ساز مخالف بزنه

خب نده بعد هم اگه پرسيد پي وي بگو كه من با اين كارها مخالفم

عجب داستاني شده اين كادو روز معلم 

ميبينم خيلي تاپيك ميزنن كه راضي نيستن پول بدن

اصلا دلم نمیخاد کم هم بدم چون میتونم چیزی ک بچم دوست داره بخرم براش

خب رک بگو بهشون . خودتم بی خیال باش 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

عزیزم معلم ها به هدایای هیچ دانش آموزی احتیاج ندارند و طی این سال ها اینقدر اعتراض و ناراحتی پیش اومده که بنده خدا ها هدیه هم بگیرند براشون خوشایند نیست حس خوبی دریافت نمی‌کنند چون فکر میکنند عدم رضایت و از اجبار پشت این داستان بوده 

به هر حال وظیفه معلم کادو دادن نیست این کادر اصلی و مدیریت هست که لازمه از طرفشون در طول سال هدایایی به دانش آموزان جهت تشویق داده بشه 

شما هم وقتی مایل نیستید خیلی راحت بگید شرایط ندارم 

اما بچتون بین دانش آموزان کمی اذیت میشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍