2777
2789
عنوان

بیایددد

80 بازدید | 15 پست

داشتم با شوهرم بحث میکردم یه چند دیقه گذاشت یه فوشی بهش دادم تو آشپزخونه بودم که گفتم بعد رفتم تو راهرو وسیله وردارم دیدم مادر شوهرم داره از پله ها میره بالا که بره خونه خودشون به نظرتون شنیده

اه

تو هم مو من تو یه ساختمونی با مادرشوعر😑😑😑😑😑😑

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهتو هم مو من تو یه ساختمونی با مادرشوعر😑😑😑😑😑😑

الان به نظرت این فوشی که دادم رو شنیده من تو آشپزخونه بودم که گفتم بعد وقتی رفتم تو راهرو دیدم داره میره بالا

ارع خیلی بده تا یه چیز میشه خبر دار میشن

بع

من جرات نمیکنم باشوهرم حرف بزنم

زرتی میان طبقه بالا

هیچ حریم خصوصی ندارم

بخدا کاش میتاجربودم میرفتم

حالا اینا به کنار

دخترمم وابسته شده صبح بیدارنشده میپره نیره پایین

همین امروز اینقد عصبانی شدم دخترمو با لباس خونگی و موهای شونه نشده بردن خیابون

دارم منفجر میشم

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

الان به نظرت این فوشی که دادم رو شنیده من تو آشپزخونه بودم که گفتم بعد وقتی رفتم تو راهرو دیدم داره ...

نه

مهم نیست اصلا شنیده باشه

تلویزیون رو روشن بزار تا صداها وضوح نکنه

اینو تازه زیرزیرکی از مادرسوهرم یادگرفتم وقتی میخواد بره اتاق باتلفن حرف بزنه تلویزیونو روشن میکنه رو صدابلندمیزاره و میره تلفن

بعمن جرات نمیکنم باشوهرم حرف بزنمزرتی میان طبقه بالاهیچ حریم خصوصی ندارمبخدا کاش میتاجربودم میرفتمحا ...

آره دقیقااا ما هم تا یه حرفی میزنیم میبینم اومدن بالا 

منم همش دعا میکنم برم مستاجری بهترمه بخدا

آره دقیقااا ما هم تا یه حرفی میزنیم میبینم اومدن بالا منم همش دعا میکنم برم مستاجری بهترمه بخدا

بچه نداری؟

نهمهم نیست اصلا شنیده باشهتلویزیون رو روشن بزار تا صداها وضوح نکنهاینو تازه زیرزیرکی از مادرسوهرم یا ...

شانس من تلویزیون هم صداش کم بود 

چه گیری افتادیم ها 

بخدا یه بار رفته بودم بیرون برگشته بود به شوهرم گفته بود همسایه ها گفتن زن پسرت کجا میرفته شوهرمم میگف وقتی میری بیرون به مامانم بگو و برو

شانس من تلویزیون هم صداش کم بود چه گیری افتادیم ها بخدا یه بار رفته بودم بیرون برگشته بود به شوهرم گ ...

ای خدااااااا

چه سمی هستن اینابخدا

من که تنها به هیچ وجه

باورت نمیشه مادرشوهرمن مهمونی هایی که اقوامشون دعوت میکنن اکه نتونه بره میندازه گردن من و نمیزاره ماهم بریم

ازطرف ماکنسل میکنه

ای خداااااااچه سمی هستن اینابخدامن که تنها به هیچ وجهباورت نمیشه مادرشوهرمن مهمونی هایی که اقوامشون ...

نمیزاره تنها بری بیرون؟؟؟؟؟

بخدا من یکی که خیلی خسته شدم از دستشون

نمیزاره تنها بری بیرون؟؟؟؟؟بخدا من یکی که خیلی خسته شدم از دستشون

به هیچ عنوان

همشم میگه میترسم جامعه خرابه