2777
2789
عنوان

کسایی که بچه دارن بیان لطفا

53 بازدید | 3 پست

اگر شما یه مورد ناجور توی زندگیتون باشه مثل اعتیاد یا خیانت به همسرتون و از این موارد و بچتون هم از این موضوع ها باخبر باشه و اگه به روتون بیاره به شدت باهاش برخورد کنید ک به تو ربطی نداره و اون جرئت نداشته باشه به کسی بگه بعد اگه بچتون سرخود بار بیاد و برای حرفای شما ارزش قائل نشه و راه خودش و بره آیا حق داره یا نه 

بچه ندارم ولی آره حق داره

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

چه پیچیده

اون بچه هر چی بشه حق داره بس که فشار روحی خورده

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه میشه گفت حق داره نه میشه گفت نداره بالاخره مشکلی بوده که روی زندگیش تاثیر داشته نباید منعش کرد که حتی شده حرف بزنه راجع به مشکلش حل کردن مشکلش به کنار اون حق داشته با مادرش راجع به مشکل حرف بزنه چون روی روح و روانش تاثیر گذاشته

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
2790
2778
2791
2779
2792