2777
2789

چرا میخوای قطع بشی؟خب خودت دیگه نیا سایت

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دوست دارم بیام میخوام از اول ثبت نام کنم همه اسم مستعارن رو میخره کردن ناراحت شدم

آخی چرا ؟تو که اصلا پست نزاشتی که بخوان مسخره ات کنن

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
آخی چرا ؟تو که اصلا پست نزاشتی که بخوان مسخره ات کنن

بهم میگن اسم مستعارت حرف زشتی هست من بلد نبودم یهوو چند کلمه زدم ثبت شد بهم میگن با این اسم نیا مردم فقط به همه چیز نگاه زشت دارن

بهم میگن اسم مستعارت حرف زشتی هست من بلد نبودم یهوو چند کلمه زدم ثبت شد بهم میگن با این اسم نیا مردم ...

من که نمیدونم معنیش یعنی چی-حالا اشکال نداره میتونی تو امصات بنویسی که موقعه ی ثبت نام هر اسمی میزدم ثبت نمی شد واسه همین همین طوری این و زدم و ثبت شد ؛اینطوری دیگه مشکلی واست پیش نمیاد و کسی بهت گیر نمیده

من که نمیدونم معنیش یعنی چی-حالا اشکال نداره میتونی تو امصات بنویسی که موقعه ی ثبت نام هر اسمی میزدم ...

گفتم بهشون بازم گفتن به نی نی یار بگو حذفت کنن دوباره بیا وقتی سوال میپرسم عوض اینکه جوابم رو بدن الکی اون کلمه سش رو سوژه کردن میخندن واقعا متاسفم برا بعضی ها

گفتم بهشون بازم گفتن به نی نی یار بگو حذفت کنن دوباره بیا وقتی سوال میپرسم عوض اینکه جوابم رو بدن ال ...

آره بعضی ها هستن به همه چی گیر میدن الان یه تاپیک دیگه دوباره بزن و عنوانش بنویس نی نی یار منو قطع دسترسی کن

آره بعضی ها هستن به همه چی گیر میدن الان یه تاپیک دیگه دوباره بزن و عنوانش بنویس نی نی یار منو قطع د ...

خیلی ممنونم کاش همه مثل شما بودن اینجوری راهنمایی کنن خیلی مچکرم انشالله خوشبخت و سلامت باشی گلم

خیلی ممنونم کاش همه مثل شما بودن اینجوری راهنمایی کنن خیلی مچکرم انشالله خوشبخت و سلامت باشی گلم

ممنونم عزیزم کاری نکردم❤