2777
2789
عنوان

خیلی سرما میخورم چرا آخه

90 بازدید | 16 پست

بجه ها من از اول زمستون تا امروز نزدیک پنج بار سرما خوردم.خیلی نگرانم نکنه خدای نکرده چیزیم باشه؟؟؟

البته شاغلم روزی ۹ ساعت اینقدر شلوغیم  صبحانه که هیچی تا ظهر نهایت یه چای بتونم بخورم بعضی وقتا هم که میمونیم تا ۶ و نیم نمیتونم غذا درست کنم از بیرون میگیریم این وسط هم میوه و میان وعده اکثرا وقت نمیشه.بنظرتون بخاطر تغذیست؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن یه دلیلش بخاطر واکسن هاس

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

شوهرمن هرسال خیلی سرمامیخورد،امسال بخاطر یک بیماری دیگه ای که داشت سیستم ایمنی بدنشو تقویت کرداصلا سرمانخورد

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
چه کاری می‌کنی بدنت ضعیف شده

مخیط کارمون استرسیه و بدو بدو غذا زیاد نمی‌خورم.البته قبلا خیلی خش خوراک بودم ولی از بس نخوردم دیگه به هیچی میل ندارم بزور ناهار میخورم

شوهرمن هرسال خیلی سرمامیخورد،امسال بخاطر یک بیماری دیگه ای که داشت سیستم ایمنی بدنشو تقویت کرداصلا س ...

منم احساس میکنم بدنم ضعیف شده بخاطر کار و تغذیه ناکافی

بدنت ضعیف شده زودمریض میشی میوه و آجیل بگیربخور آبنبات سرماخوردگی بخور یاشکلات مولتی ویتامین همیشه ماسک بزن دستت هم ضدعفونی کن خوراکی بخر مثل مغذی جات ومیوه بزارتوکیفت بخور من خودم رفتم دکتر دیدم دکتر میوه ی خوردشده گذاشت کنارش هربارمریض میریه تامریض بعدی بیاد دو سه تاتیکه  میخورد سریع بعدماسکشو میدادبالا

منم احساس میکنم بدنم ضعیف شده بخاطر کار و تغذیه ناکافی

قرص های مکمل توی داروخانه زیادهست برو بگیر بگو برای تقویت سیستم ایمنی میخوام

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍