2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی قشنگه😍 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

چرا مسخره اس پس ایران چکار میکنی برو همونجا که طرفدارشی

بیا مارو بزن 😐

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

چرا مسخره اس پس ایران چکار میکنی برو همونجا که طرفدارشی

مگه صاحب مملکتی که دستور میدی کی بره کی بمونه:))) 

خب سلیقش اینجوریه دوس نداره فیلمای ایرانیو من خودمم کم میبینم چون مثل همه چی که تو این مملکت به انحطاط رفته سینما و تلوزیونم رفته 

پس شروع کنم میگن کسل کنندس نمیدونم

نه اصلا کسل کننده نیست حتما ببینش😍

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

وای من عاشق خاتون بودم اگه مثل اونه ببینم

من از خاتون خوشم نمیومد.ابراز احساساتشون اصلا طبیعی نبود حالم به همزن بود.برعکسش شهرزاد رو دوست داشتم

تاسیان هم تا اینجا بدک نبوده ولی بستگی داره تهشو چه جوری جمع کنن.اکثر فیلما تهشو خراب میکنن