2777
2789
عنوان

ناکافی و بدرد نخور بودن

103 بازدید | 9 پست

من دخترم س سالشع و توشهرغریبم   جایی نیست بزارمش بچمو.  چندروزه دلو دماغ ندارم کار خونه هم کنم همش با خودم میگم ن شغلی دارم ن درسی خوندم. از اینکه همش توخونم خستم دلم میخاد یجای شاغل بودم و  و دستم توحیبم بود. شوهرم کارگره شرکته ولی اصلا بلد نیست مدیریت کنه تا خرخره قرض داره .مواد غذاییمون ب صفر رسیده. موندم واسع سبد کالا هرجا هم میگردم کار نیست از صب پاگوشیم خستم از بس پول قرض کردم. داداشم دیشب با غرزدن۳۰۰بم داد یارانه بس  بدم بهش  ماشینم نداریم اسنپ کار کنه .  خوف پنج ماه دیگ هم موقع قرار داد خونس. خیلی فکرم درگیره ینی ی کار درمنزل تو این شاهین شهر خراب شده نیست 

مغزم دارع میترکع. پول ندارم هنری هم ببینم بنظرتون چیکارکنم توخونع بتونم کار کنم خیلی جاها زنک زدم التماس کردم بیفایده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار اتلاین مثل ادمینی و ... تو خونه دوره ببین کیک برای کافه ها درست کن یا کار تو مهدکودک وام بگیرید ...

ادمینی خطرناک نیست؟میترسم کلاهبرداری باشع تو دیوار؟از بس قسط نداده رفته لیست سیاه بهمون وام نمیدن اصن

اره خراب بشع هرچی میگردم ن میزارن بابچه برم ن اینکه کار در خانه دارن

هیچ مدرکی نداری ؟ کافی نت بری حقوقش خوبه ها .اگه نیرو میخوان.بعد اگه نشد گارسون و پیشخدمت اینها .

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
هیچ مدرکی نداری ؟ کافی نت بری حقوقش خوبه ها .اگه نیرو میخوان.بعد اگه نشد گارسون و پیشخدمت اینها .

مشکلم اینه با بچه بهم متر نمیدن مشکل من اینه وگرنه کار هست برای مجردا زیاد 

من واقعا معذرت می‌خوام اینو میگم به من ربطی نداره ولی با این شرایطی که توصیف کردید نباید بچه دار میشدید

راجع به کار هم میتونید برید مغازه هایی مثل سبزی فروشی یا حبوبات و... کسایی رو نیاز دارن برای بسته بندی کردن...میبرید خونه و بسته بندی میکنید کار راحتی هم هست

ادمین پیج میتونید بشید...اگه تو شهر کوچیکی هستید میتونید با کیک یا ترشی درست کردن درآمد داشته باشید

مشکلم اینه با بچه بهم متر نمیدن مشکل من اینه وگرنه کار هست برای مجردا زیاد

بذارش یه جایی هیچ جا با بچه راه نمیذن خب. من در منزل سبزی خورد کنی به ذهنم میرسه.

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
من واقعا معذرت می‌خوام اینو میگم به من ربطی نداره ولی با این شرایطی که توصیف کردید نباید بچه دار میش ...

فداسرت حق داری عزیزم . ولی خب شرایط اینحور نبود ینی همه چی عالی بود بخدا همه چی ها یهو زد و سرکار باشوهرم بد شدن براش زدن حسابی حقوقش خیلییی کم شد خیلی. ماشین داشتیم از ظرف شرکت ک قرار بود اقساطی برش داریم و بزنن ب  تاکنون تصادف کرد شوهرم. اول خوب بود ک بچه دار شدم یهو ورق برگشت