2777
2789

بلد نیستم یبار باقالی هارو یکم جشوندم زدم به برنج حس کردم طعمش بد شد تروخدا بگید چیکار کنم مهمون دارم بعد میخام کته درستش کنم چون برنجم فقط کتش خوب میشه

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه باقابلیت تازه س که از قبل نیاز به جوشندن ندارم و موقع جوش زدن برنج اضافه کن و قبل آبکش یا کشیده شدن کامل آب برنج کته ای شوید خشک رو اضافه کن و دم کنی بزار اگه باقالی درشته و تازه نیس چند دقیقه جدا بجوشون بعد با آبسرد آبکش کن همراه شوید به برنج اضافه کن و در آخر کمی زعفرون آب شده بکش اچرو برنج ولی بنظرم کنه با باقالی شفته میشه آبکش کنی مجلسی تره

باقالی خشک اگر داری باید بزاری باقالی حسابی بپزه

بعد برنج رو آبکش کن قبل از اینکه بریزی توی آبکش باقالی و شوید رو هم بریز توش همه با هم یک دست مخلوط شه و بعد آبکش کن

وقتی داری توی دیگ دم میزاری لایه لایه حتما ادویه پلویی بریز 

مرحله آخر زعفرون و روغن داغ یادت نره، یه لیوان آبم بریز بزاری روی شعله زیاد، دیدی از همه جا داره بخار میزنه بیرو دیگه زیرش رو کم کن بزار دم بکشه