2821
2789
عنوان

خدمت سربازی

1018 بازدید | 21 پست

سلام دوستان همسر من واریکوسل داره ولی میخواد بره سربازی میترسه بیضه هاشو چک کنن آیا کسی اطلاع داره برای رفتن به سربازی بیضه هارو هم چک میکنن یا خیر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوبه که معاف شه

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

نه هیچ کاری ندارن بهت سربازیه توی نطامم میخواست استخدام بشه بازم مشکلی نداشت و واریکوسل باید آزمایش داد تا فهمیده بشه ک نمیفرستن....

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....

وا خوب داشته باشه چی میشه ربطی نداره داماد خواهرم داشت خدمتم کرد ن این چیزارو کاری ندارن  ازمایشگاه نیست 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

چکم کنن کاری ندارن ب این چیزا جز بیماریهای خاص محسوب نمیشه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

التماس هم میکنی به زور چک میکنن

کجا چک میکنن اون برا استخدامه ک از رو لباس فقط میخوان ببینن داری یا نه ....به واریکوسل چه ربطی داره کجای خدمت چک کردن....

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز