2777
2789
عنوان

متنفرم از pms

118 بازدید | 12 پست

متنفرم از علائمش از افسردگیش از گریه هاش از استرساش

اخه دخترا چ گناهی کردن ک ی مشت هورمون زبون نفهم براشون تصمیم میگیرن

یک هفتس زندگی رو جهنم کردم ب دوسپسرم دیییییووونشش کردممممم اون حتی فکرشم نمیکنه اینهمه اذیت بخاطر بهم ریختگی هورمون باشه هعی خدا چیکار کنم😭💔

منیزیم بخور

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من تو این دوره قابلیت دارم خودمو شوهرمو همه رو بکششم 

بخدا اخرش همین میشه😭

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بشینیم گریه کنیم به حال مرغی که سر سفره اس و سوخاریش کردن🙃🫤😢

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده.💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

منم متنفرم 

چون تو رژیمم مدتهاست تا یکم کم میشم زرتی پریود میشم جدا از اینکه کاذب میره بالا حتی تا یه هفته بعد پریود اشتهام چندین برابر میشه اراده م ضعیف 

ی چند ماه پریود نشم میرسم به ایده الم

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

منم متنفرم چون تو رژیمم مدتهاست تا یکم کم میشم زرتی پریود میشم جدا از اینکه کاذب میره بالا حتی تا یه ...

سه شبه پشت سر هم گریه میکنم

امروز دوبار سر کلاس دانشگاه اشک تو چشام جمع شد

بخدا تقصیر من نبود ی هفتس حالم بده دوریم از هم بدتر

میدونم چی میگی 

من جدیدا بدترم شدم 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺