2777
2789
عنوان

جواب آزمایش

75 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من هر سال بچه هام رو چکاپ می برم معمولا هم مشکلی ندارن فقط دخترم کمی کم خونی داره که اونم تو دوره pms قرص خون می خوره امسال بازم نیز دیکای عید بردمشون چکاپ، بعد امروز رفتم جواب رو به دکتر نشون بدم وقتی آرمایش پسرم رو دید گفت پسرت آزمایش رو دادنی سرما خورده بود گفتم: نه،گفت دوباره آزمایش رو تکرار کن،بعد آزمایش دخترم رو نگاه کرد و گفت باباش تالاسمی داره گفتم:نه گفت:آزمایش رو دوباره تکرار کن تا به حال هیچ کدوم از ما هیچ مشکل خونی نداشتیم من نمی دونم چطور یهو دچار مشکل شدن هر دوتایی بچه هام،و چرا به پسرم گفت آزمایش رو دادنی سرما خورده بود؟

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چرا از خود دکتر نپرسیدی؟ بعیده با این توضیحات کسی نظر درست بده

خود دکتر گفت چیز نگران کننده ای نیست ممکنه خطای آزمایشگاهی باشه ولی من خیلی نگرانم

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
چرا با ازمایش بیخودی ب خودت و اونا استرس میدی این چکاپ منظبم برا ۲۵به بعدشونه انقدم به دکتر و دارو و ...

دخترم ۲۱و پسرم۱۷سالشه بچه نیستن مشکلی نداشتن فقط دخترم تو دوره ماهانه اش دکتر گفته بود آهن بخوره اون هفت هشت روز رو، همین