من اسفند شد یه ساله که بینیمو عمل کردم الانم نزدیک زایمانمه چرا بعضی ها میگن با بینی عملی نمیشه زایمان طبیعی انجام داد کسی انجام داده مشکلی پیش نیومده؟؟
اره راس میگن من ی شب بیمارستان بودم دیدم ی خانوم ب طرز وحشتناکی دماغش پهن شده بود قرمز شده بود هی گریه میکرد گفتم چیشده گفت دماغمو عمل کردم حالا سه روز پیش زایمان طبیعی انجام دادم الان دماغم باز باید عمل بشه شوهرم هی غر میزنع میگه بازم باید برا عمل دماغت پول بدیم
اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎
واقعا من تو حاملگی اصلا بینیم ورم نکرده ولی الان بابت این زایمان استرس دارم سزارین اختیاری هم یه عال ...
من که نگفتم تو بارداری ورم میکنه بینیت اون خانوم زایمان کرده بود بخاطر فشار زایمان بینیش دوباره برگشته بود ب حالت قبل عمل حتی بدترم شده بود
اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎
والا چی بگم عزیزم منم بار اولم بود چنین چیزی دیدم اما شنیدم ک میگن تو پروسه زایمان طبیعی خییییلی ب تیغه بینی فشار میاد مادربزرگم میگفت قدیمی ها گفتن بینی از داخل استوخوناش از هم جدا میشن بخاطر فشار زایمان حتما برا همینم هست ک اون خانوم عمل بینیش خراب شده بود
تازه اینم بگم الان تو همش یکساله عمل کردی و احتمال اینکه فرم بینیت بهم بریزه بالاس اگه مثلا بالاس دوسال بود اتفاقی برا بینیت نمیوفتاد