چند وقت پیش یه عمل جراحی داشتم امسال نتونستم برای ازمون اماده بشم نمیدونم چه غلطی بکنم نگین تنبل بودی اینا ن من جزو نفرات مدرسه تیزهوشان بودم معدلمم همیشه بالای 19.5 نمیدونم چراباید دقیقا این سال مهم این اتفاق برام بیفته یه چی بگین اروم بشم خودمو جمع و جور کنم تا اذر خوندم بعدش عمل کردم
درخواست دوستی پذیرفته نمیشود این کاربری دست سه تا دوسته
یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم
یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم
اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇
اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇
چرا نتونییییییی ...من کنکوریم چند سالم پشت کنکورم هی میگم از فردا ولی امروز دیگ شروع کردم ک بخونم حداقل معدلم خوب شه جرا نتونی
بابا به مامان چیزی نگو 🥲🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹
عزیزم اروم باش ، به مادرت هم بگو این زندگیه منه مطمعن باش خودم بیشتر نگران زندگیمم تا تو و این هم در نظر بگیر که شما همیشه عالی بودی تیزهوشان درس خوندی و نظر من اینه که به صلاحت بود که تو ازمون شرکت نکردی اینطوری بهش نگاه کن و چند وقت دیگه به حرفم میرسی