2777
2789
عنوان

به عنوان دانش اموز انسانی

230 بازدید | 18 پست

دیدم همه از طلا حرف میزنن گفتم بگم که

اگه دید یه چیزی میخواد گرون بشه نرید بخرید عزیزان این شعار نیس

ببینید وقتی این کار میکنید قیمت کالا می ره بالا اسمش می شه تورم اگه چیزی گرون میشه باید حداقل خرید از اون رو داشته باشید که بالا نره قیمتش کم شه 

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این نرخ و تورم جهانیه ربطی ب خرید نداره طلا از اول همین بوده و هست هم چنین ارزش پول ما داغونه

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
بابد اقتصاد و سیاست بدونی تا کامل متوجه شی فقط این نیست

خب خوندم اره این که تنها دلیلش نیس اتفاقا میخواستم در ادامه بگم(ادعای عقل کل بودن نمیکنم شاید بعضی چیزا رو ندونم)اما اگه تورم شه این کار باعث تشدید اوضاع میشه🌹🌹

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

عزیزم این نرخ و تورم جهانیه ربطی ب خرید نداره طلا از اول همین بوده و هست هم چنین ارزش پول ما داغونه

البته ولی خب اوضاع رو بدتر میکنه و این که پول راکد میمونه در حالی که پول نیاز هس

حرفت درسته ولی طلا به خرید و فروش مردم اصلا مربوط نمیشه؛ به قیمت جهانی ربط داره و ارزش پول کشور، عرض ...

نه داره متاسفانه تو اون حال پول نیازه ولی خب خرج میشه

خب خوندم اره این که تنها دلیلش نیس اتفاقا میخواستم در ادامه بگم(ادعای عقل کل بودن نمیکنم شاید بعضی چ ...

در مورد طلا حرف میرنیم نه برنج و گوشت ک طلا جهانیه ربطی ب تورم نداره هر کسی هم توان خرید طلا نداره 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
قیمت جهانی طلا بالاست عزیزمبازم میره بالااسمش میشه سرمایه گذاری

نیست درسته قیمتش جهانی هس ولی اگه پول رو یه چیز جامد تو خونه بمونه وضع بدتر میشه

در مورد طلا حرف میرنیم نه برنج و گوشت ک طلا جهانیه ربطی ب تورم نداره هر کسی هم توان خرید طلا نداره

درسته جهانی ولی پول راکد می مونه