2777
2789
عنوان

سن در عشق

95 بازدید | 10 پست

عشق اگ تو سن پایین اتفاق بیفته پایدار تره یا سن بالا .مثلا کسی تو سن ۲۰ سالگی عاشق بشه زودتر فراموش میکنه یا تو سن ۳۰ سالگی.اگ با دلیل بگید ممنونم

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فرقی نداره 

مهم اینه عشق چه جوری معنی کنی 

یکی عشق زیبایی طرف یا پول طرف معنی می‌کنه 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

فرقی نداره مهم اینه عشق چه جوری معنی کنی یکی عشق زیبایی طرف یا پول طرف معنی می‌کنه

ب نظرم عشق اونه ک ویژگی های اکتسابی توش نقش نداشته باشه

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن

بالاتر 

چون هورمون ها کمتر دخالت دارن و بدن و ذهن بالغ ترن

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

به نظر من عشق سن بالاتر پایدارتره

سن پایین بیشتر احساس و هورمون و غریزه تاثیر داره

ولی سن بالاتر عقل و منطق بیشتر در عاشقی دخیل میشه و باعث پایداری میشه

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

2790
2778
2791
2779
2792