2789
عنوان

سن در عشق

95 بازدید | 10 پست

عشق اگ تو سن پایین اتفاق بیفته پایدار تره یا سن بالا .مثلا کسی تو سن ۲۰ سالگی عاشق بشه زودتر فراموش میکنه یا تو سن ۳۰ سالگی.اگ با دلیل بگید ممنونم

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن

هیچ تجربه ی از عشق ندارم 

من همیشه به اون آدمهایی که حساس نیستن حسادت میکنم، هیچی رو جدی نمیگیرن، وحشت نمیکنن، وقتشون رو با فکر کردن بیش از حد تلف نمیکنن، دلبستگی ندارن، من به این آدمها حسودیم میشه، آخه من به همه چی خیلی اهمیت میدم، خیلی زیاد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چند ساله هستید؟

34

من همیشه به اون آدمهایی که حساس نیستن حسادت میکنم، هیچی رو جدی نمیگیرن، وحشت نمیکنن، وقتشون رو با فکر کردن بیش از حد تلف نمیکنن، دلبستگی ندارن، من به این آدمها حسودیم میشه، آخه من به همه چی خیلی اهمیت میدم، خیلی زیاد.

فرقی نداره 

مهم اینه عشق چه جوری معنی کنی 

یکی عشق زیبایی طرف یا پول طرف معنی می‌کنه 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

فرقی نداره مهم اینه عشق چه جوری معنی کنی یکی عشق زیبایی طرف یا پول طرف معنی می‌کنه

ب نظرم عشق اونه ک ویژگی های اکتسابی توش نقش نداشته باشه

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
هیچوقت دوست نداشتی تجربه کنی؟

زود ازدواج کردم اونم سنتی دیگه نشد تجربه کنم 

به نظر من عشق سن بالاتر پایدارتره

سن پایین بیشتر احساس و هورمون و غریزه تاثیر داره

ولی سن بالاتر عقل و منطق بیشتر در عاشقی دخیل میشه و باعث پایداری میشه

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️