2821
2789
عنوان

سرمایع گذاری

76 بازدید | 13 پست

خانوما ما رو پنج و پونصد یه سرویس خریدم فقط برا سرمایه الان بفروشیم یا تنها داراییمونه 

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

یعنی چقدر میخواد بیا پایین ، من میدونم طلا بلند مدت اما شوعرم توان نداره حوصلع نداره و خب پول وام و ایناس 

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا عحله داریمگه لازم داری الان پولو

نه لازم ندارم ، اما پول وامه شوهرم میترسه ضرر کنه 

فک نکنم تا ۵ و ۵۰۰ بیاد پایین دیگه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یعنی چقدر میخواد بیا پایین ، من میدونم طلا بلند مدت اما شوعرم توان نداره حوصلع نداره و خب پول وام و ...

بیاد پایین دوباره میکشه بالا شک نکن...

حالا یکماه دیگه نگه دارید...

چرا سرویس خریدی ...النگو ساده اجرت پایین میگرفتی یا طلا آب شده...

الان سرویس بفروشی پول خودشم سود نکرده

برای چی بفروشی؟

همیطوری میگم ضرر نکنیم 

بیاد پایین دوباره میکشه بالا شک نکن...حالا یکماه دیگه نگه دارید...چرا سرویس خریدی ...النگو ساده اجرت ...

سرویس دست دوم بود اجرت پایبن دو درصد از طلا غروشی

دنیای سرمایه که دنیای هیجانات نیست بیادپایین بفروشید بره بالا بخری اصلا فکرش هم نکن بفروشی

اره بابا هنوز شوهرم واکنش نشون نداده اما من میترسم