2777
2789

میشه بگی برات خرج میکنه 

چیا خرج کرده و در چه حد

کاربری ما دست دونفره🫤 دو تا دوست که چیز پنهونی از هم ندارن 🥺اما یکیمون زندگی بر وفق مرادش پیش نرفت و بستری شد بیمارستان اعصاب روان 😔

میشه بگی برات خرج میکنه چیا خرج کرده و در چه حد

چون هرروز تقریبا باهمیم همیشه اون نهار میگیره و یسریم هدیه بی مناسبت گرفته بود گردنبند آمیتیست. اینم بگم تقریبا یه ماه نشده باهمیم ولی تا تولدش میشه ۲ ماه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون هرروز تقریبا باهمیم همیشه اون نهار میگیره و یسریم هدیه بی مناسبت گرفته بود گردنبند آمیتیست. اینم ...

خوبه‌ اون دوستاتون رو‌ میخوایی بگی یا نه؟

الان میخوایی جشن بگیزی یا فقط کادو ؟؟؟

کاربری ما دست دونفره🫤 دو تا دوست که چیز پنهونی از هم ندارن 🥺اما یکیمون زندگی بر وفق مرادش پیش نرفت و بستری شد بیمارستان اعصاب روان 😔

خوبه‌ اون دوستاتون رو‌ میخوایی بگی یا نه؟الان میخوایی جشن بگیزی یا فقط کادو ؟؟؟

نه دیگه خودش میخواد تولد بگیره شرایطش اوکی شده  

من فقط کادو میخوام بگیرم

نه دیگه خودش میخواد تولد بگیره شرایطش اوکی شده من فقط کادو میخوام بگیرم

مد نظر خودت چقدره 

نهایتا تا ۲ تومن بتونم میخواستم نظر شمارو بپرسم ببینم بیشتر باید باشه یا چی ؟ تجربه ندارم

همون دو تومن خوبه

چی بگیرم به نظرتون

من باشم یه کتونی 

یا یه ست بیرونی شیک