2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم من دکتر بهم گفت ۶ ماه مصرف کن واقعا خیلی خیلی برا من عالی بود..

چند درصد بود؟ ریزش اولیه داشتی بعد استفاده ؟ ریزشت هورمونی بود؟ موهات دراومد کامل؟ 

existing is exhausting 

آره عزیزم من دکتر بهم گفت ۶ ماه مصرف کن واقعا خیلی خیلی برا من عالی بود..

اولش موهات بصورت کرکی ظریف درمیاد بعد از مدتی مثل بقیه ی موهات میشه واقعا عالی بود برام..

چند درصد بود؟ ریزش اولیه داشتی بعد استفاده ؟ ریزشت هورمونی بود؟ موهات دراومد کامل؟

عزیزم دکتر گفت ۲ درصد بزن مال خانم هاست.. من اول ۲ درصد گرفتم ولی بعدیهاش رو ۵ درصد ک مال آقایون بود استفاده‌ کردم البته ب اختیار خودم چون میگفتم شاید سریعتر دربیاد..ریزش سرم هورمونی نبود بر اثر علتی یک قسمت سرم موهام کنده شده بود و بله بنظرم کامل در اومد..و حتی ضخیمتر از موهای دیگم بود..

ن برنگشت نمیدونم شاید از من هورمونی نبود...اگه از شما هورمونی باید از کسانی ک تجربه ی هورمونی داشتن ...

هورمونی که نیست ریزش موی ارثی است جلوی سرم

برای شما کدوم قسمت بود؟

هورمونی که نیست ریزش موی ارثی است جلوی سرمبرای شما کدوم قسمت بود؟

من وسط سرم بود ولی واقعا خیلی خیلی خوب شد..خدا ب دکترم ک ی دکتر عمومی هم بود خیر بدد خیلی غصه خوردم بابتش

ببین دوست عزیز اگر علت ریزش موهاش چیزی جز ارث باشه ریزش موهات قطع میشه با درمان وگرنه باید بپذیری که طاسی از نوع مردانه داری و با هیچ چیزی قابل درمان نیست! 

ماینو جواب میده ولی اگه ریزشت وراثت باشه یعنی طاسی مردانه باید تا اخر عمرت بزنی چون به محض قطع کردن همش میریزه حتی شدیدتر از قبل

ماینو خوبه ولی مشکلش اینه که اولا باید تا اخر عمرت استفاده کنی دوما باعث میشه رو صورتت هم مو دربیاد چون جذب خون میشه و حسابی صورتت پرمو میشه که اذیت کنندس واقعا