2777
2789
عنوان

مامانا بیایییین

55 بازدید | 12 پست

عزیزان از این لوازم بهداشتیای که میگم همشون لازمه؟چیزی که شاید استفاده نشه رو میگین که خریدش الکیه

کرم ضد افتاب نوزاد

لوسیون بدن

کرم مرطوب کننده دست و صورت

روغن بدن

کرم سوختگی

کرم سوختگی منظورت برای پشتشه؟من کالاندولا خریدم

یا لوسیون بدن بخر با روغن بدن

کرم مرطوب کننده هم اضافیه

ضد آفتابم از سال آینده که آفتاب هست بگیر براش الان که هوا سرده بدردش نمیخوره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روغن بدن بدرد من که نخورد چون چربه بعد حموم میمالی به بدنش یه جوری میشه من دوس نداشتم مرطوب کننده کافیه بنظرم

کالاندولا هم عالیه

لوسیون بعنوان خوشبو کننده بد نیست

ضدافتاب الکیه نخر 

کرم سوختگی برای تعویض پوشک

همون کالاندولا من میزنم خیلی خوبه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ضد افتاب اخه برای پوست نوزاد میگن حتما واجب

هرجور صلاح میدونی دوستم بچه رو که بییشتر از چند دقیقه تو افتاب نمیذاری اگه بذاریم بچه هامون همه کمبود ویتامین دی دارن 

من ترجیح میدم یکم افتاب بخوره تا مواد شیمیایی 

ماستلا خوب نیست؟

استفاده نکردم عزیزم

من هرچیزی که خوب بوده خریدم

صابون شستشو شامپو سر و شامپو بدن و لوسین مرطوب کننده بدن و پودر بچه و اینارو فیروز خریدم

تب سنج و شیر دوش و دماسنج حموم و فین کش و ناخن گیر و شیشه شیر و پستونک و بند پستونک و اینارو مارک weeخریدم

هرجور صلاح میدونی دوستم بچه رو که بییشتر از چند دقیقه تو افتاب نمیذاری اگه بذاریم بچه هامون همه کمبو ...

اخه دکترا میگن جلوی تابش افتاب روی پوست اگه محافظی نباشه لک میگیره همونطوری که پوست مارو میگیره پوست نوزادو سریعتر میگیره

من هنوز تب سنجو نخریدم راضی هستی؟

آره خوبه فعلا باطریش تموم شده 

خیلی کارایی داره حتما بخری