2777
2789
فک نکنم بقیه چیزا بیاد پایین چه دل خجسته ای داری😑😕منم طلا خریدم الانم میگم کاش بیاد پایین بیشتر بخ ...

نمی یاد پایین. یه کیلو سبزی خوردن رو قیمت کنید. طلا کالای لوکسه همه نمی تونن بخرن. بالا و پایین شدنش سرمایه کم و زیاد می کنه. ارزاق مردم مهمه که ارزون نمی شه. الان دلار و طلا ارزون تر شده. چرا لوبیا چیتی ارزون نشد؟ این که کاشت داخل هم هست

کاش همینجور که طلا داره میره بقیه چیزا راکد نبود والا پرتقال کیلویی ۱۲۰ تومن پایین نرفته بسته پنیر ۴۰ تومنی توی یه هفته شده ۵۷ تومن اونوقت خوشحالن طلا داره میاد پایین 

انس جهانی طلا داره میره بالا ولی طلا توی ایران داره میره پایین کاش حداقل باهاش خورد و خوراکم پایین میومد

خداوندا به ما بیاموز تا در این فرصت حیاتمان آهی نکشیم برای کسانی که قلبمان را شکستند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمی یاد پایین. یه کیلو سبزی خوردن رو قیمت کنید. طلا کالای لوکسه همه نمی تونن بخرن. بالا و پایین شدنش ...

والا ما امروز رفتیم خرید 

همونجوری بود قیمتا🥲😭

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

منم نگه میدارم هرچی شد شد. دیگه فروختنش بدتره. کاش گوشت و مرغ و دارو هم همچین شیبی رو داشت والا ما ر ...

عزیزم تورم زیاد چاپ پول نقدینگی کمبود بودجه دولت اینا چجوری باید جبران بشه؟ طلا بیاد پایین مردم از ترس بفروشن که ایا پایین تر نیاد 

بعد جبران اینا میره بالا چون انس جهانی طلا داره میره بالا من خودمم ضرر زیادی کردیم ولی نشستم نگاه کنم ببینم بعد مذا ک را ت چی میشه 

خداوندا به ما بیاموز تا در این فرصت حیاتمان آهی نکشیم برای کسانی که قلبمان را شکستند
عزیزم تورم زیاد چاپ پول نقدینگی کمبود بودجه دولت اینا چجوری باید جبران بشه؟ طلا بیاد پایین مردم از ت ...

شمام نگه داشتی ؟  باید فکر کنم اصلا پولی نبوده . 🥺 چقد برای من که دستم تنگه و این پولو ۷ ساله جمع کردم سخت بود . 

شمام نگه داشتی ؟ باید فکر کنم اصلا پولی نبوده . 🥺 چقد برای من که دستم تنگه و این پولو ۷ ساله جمع ک ...

عزیزم ما کل زندگیمون بود الانم چک داریم و نمیتونیم نگه داریم نهایتا بتونیم تا اواسط اردیبهشت نگه دارم ولی شما فکرشو نکن بلند مدت همیشه سود بوده